rochii din unghii false

Anna Goswami, absolventa a Scolii de Design Central Saint Martins, a creat o colectie spectaculoasa de rochii pop-art care la prima vedere par sa fie facute din mii de paiete. Realitatea este insa diferita. Ele sunt facute de fapt din unghii false!

Sunt sigura ca ati mai vazut piese vestimentare spectaculoase, facute din materiale neconventionale, insa Anna Goswami, o tanara studenta la design din Londra, a creat ceva cu adevarat nemaivazut. Ea a folosit in locul unor tesaturi clasice, unghii false cu ajutorul carora a creat rochii cu imprimeuri pop-art. Designul rochiilor aminteste insa de piesele sofisticate ale anilor ’20.

Anna a lucrat deja ca intern pentru nume mari precum Marc Jacobs, Preen si Phoebe English asa ca nu ne-ar mira ca ea sa ajunga cat de curand directorul creativ al unui brand important si sa-si lanseze totodata propria sa linie. Deja ne imaginam ca vedete nonconformiste precum Lady Gaga sau Katy Perry ar purta in concerte rochiile excentrice realizate din unghii false.

O idee inedita: rochii din unghii false

unghii false pe rochii cool
Anna Goswami a creat o colectie spectaculoasa de rochii care la prima vedere par sa fie facute din mii de paiete. Ele sunt facute de fapt din unghii false!

Anna Goswami a explicat intr-un interviu pe care I l-a acordat publicatiei Mashable cum i-a venit ideea: “Sunt obsedata de pictura pe unghii si de cand ma stiu am iubit materialele decorate cu paiete, asa ca mi-am folosit cele doua pasiuni si am ales sa utilizez unghii false in locul decoratiunilor clasice pentru rochiile mele”. Dupa cum va puteti imagina nu a fost un proces tocmai usor, iar Goswami a fost nevoita sa picteze manual fiecare unghie.

Citeste si: “Vitos Ildiko, un designer vestimentar cu simtul umorului”!

Foto: instagram.com/goswam1