Pentru cele mai multe campanii fashion ale primaverii 2015 pozeaza vedete internationale de prima mana de la Hollywood. Brandurile de moda impreuna cu fotografii momentului au decis ca imaginile starurilor (majoritatea alb/negru) vand mai bine un life style aspirational decat orice supermodel. Noi ne-am ales preferatele!

vedete internationale

Vedete internationale

Cea mai mediatizata campanie fashion pentru primavara 2015 este, cu siguranta, cea a brandului Balmain, care-i are ca protagonisti pe Kim Kardashian si Kanye West. Daca il urmaresti pe Olivier Rousteing (directorul de creatie al brendului) pe Instagram, probabil ca ai vazut fotografia in care cele 2 vedete internationale se saruta, si descrierea ei #itsallaboutlove.

Campanii fashion 2015 care ne plac!

Dar pentru noi dragostea este mai degraba inspirata de Joni Mitchell, super starul boho al anilor ’70 care pozeaza pentru Saint Laurent. La fel de mult ii admiram pe Ethan Hawke, intr-un costum impecabil in campania Prada sau pe cantareata rap Nicky Minaj imbracata in exoticele rochii marca Roberto Cavalli. Ce alte vedete internationale ne plac in postura de modele in campanii fashion 2015, descopera in continuare!

Model: Nicky Minaj pentru Roberto Cavalli primavara-vara 2015.

Fotograf: Francesco Carrozzini/ Guliver.