Pages: 1 2

Un accesoriu masculin intr-o interpretare feminina si rafinata

Printre accesoriile pretioase indragite de vedetele internationale si integrate in tinute de gala s-au strecurat si ceasurile-bijuterie. In trecut, acest accesoriu avea un design sobru si era purtat doar de barbati, astazi insa, tot mai multe dive aleg sa-si impodobeasca incheietura cu un ceas cu model spectaculos.

Daca inainte au existat case cu traditie care-si dedicau intreaga pricepere pentru a crea ceasuri de precizie, in prezent branduri renumite de haine sau articole sportive exploreaza si ele aceasta ramura. Nume importante din lumea bijuteriilor, precum Cartier, si-au extins domeniul de activitate si au abordat arta orologiei pentru a veni in intampinarea cerintelor celor mai fideli clienti.

Un accesoriu masculin intr-o interpretare feminina si rafinata

Ceasurile-bijuterie se remarca de obicei prin monturi de pietre pretioase si forme feminine

Chiar si brandurile elvetiene au realizat ca traditia si mecanismul nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti: femeile. Ceasurile nu mai reprezinta simple obiecte utile care iti indica momentul zilei si te ajuta sa-ti onorezi promisiunile. Modelele destinate sexului frumos si capricios se remarca printr-o mai mare atentie acordata detaliilor, iar casele acorda importanta sporita aspectului estetic.

In timp ce anumite celebritati prefera ceasurile-bijuterie bogat ornamentate, altele aleg modele simpliste

Aceste ceasuri au monturi fine de pietre pretioase, linii feminine, aliaje delicate, rafinament si subtilitate. Avand posibilitatea sa aleaga dintr-o gama extrem de variata de modele, marile celebritati de la Hollywood se despart cu greu de pretiosul accesoriu. Indiferent de evenimentul la care participa, poarta cu atitudine si stil, cele mai exclusiviste ceasuri-bijuterie. Kate Bosworth indrageste brandul Vacheron Constantin si a reusit sa integreze in tinutele sale boho chic un astfel de accesoriu. Actrita de origine franceza Eva Green, ambasadoare Montblanc, adora ceasurile cu un look masculin, cu cadran supradimensionat, pe care le poarta intr-o maniera atipica impreuna cu rochii sofisticate de gala.

Frumoasa Salma Hayek a optat in schimb pentru un ceas cu bratara metalica Cartier pe care l-a alatura unei rochii de seara lila. Datorita subtilitatii formei si executiei fine a accentelor pretioase, ceasul a inlocuit cu succes bratara si a completat foarte bine tinuta.

Pages: 1 2