Stii in ce an suntem? In 2017, desigur. Stii moda din ce ani ar trebui sa te inspire acum mai mult ca niciodata? Ei bine, va trebui sa derulezi putin timpul inapoi si sa te opresti in anii ’90, pentru ca din ei furi cele mai tari idei de styling pentru o tinuta de party 2017 de milioane. Din anii ’90 si din aparitiile Bellei Hadid, daca este sa fim corecti pana la capat. Iata de ce ai nevoie pentru o tinuta reusita.

Surorile Hadid sunt un izvor de inspiratie pentru orice fashionista. Daca esti adepta unui stil sexy, ceva mai tonic si care iti pune in valoare corpul, Gigi Hadi este cu siguranta muza ta. Dar daca iti place sa experimentezi si nu prea iti pasa de cata lume iti analizeaza linia corpului 24/24, dar vrei sa ramai in memoria tuturor ca fiind cea mai stylish faptura a pamantului, o ai pe Bella sa te inspire in fiecare zi a saptamanii.

Fura din nou cateva idei de la ea. De data asta pentru o tinuta de party ca la carte, pe care nu o intalnesti la oricine. Iata cateva piese care te ajuta sa ii copiezi tinuta si sa arati de milioane la urmatoarea petrecere.

Tinuta de party 2017: opteaza pentru un stil retro remixat cu cateva piese moderne si vei fi cu siguranta in centrul atentiei