Atat de multe petreceri, atat de putine tinute! In ultima perioada, sigur ti-ai spus asta de cel putin doua-trei ori atunci cand ai fost invitata la o petrecere tip cocktail si cand a trebuit sa iti gandesti in cel mai mic detaliu tinuta de seara. Cele mai potrivite tinute sunt cele elegante, care iti taie respiratia si care intorc priviri.

Tinuta de seara
Rochie cocktail, 325 lei, shop.andreearaicu.ro

Rochia de cocktail este alegerea vestimentara perfecta atunci cand iti construiesti tinuta de seara. Daca in anii trecuti rochia tip cocktail era una semiformala, putin deasupra genunchiului sau putin deasupra gleznei, acum nu mai este nevoie sa iti bati capul cu astfel de principii, ci doar sa te lasi condusa de instinctul tau atunci cand iti alegi rochia potrivita. Tot ce trebuie sa stii este ca ai nevoie sa te rasfeti cu materiale de calitate care iti vor imbraca silueta intr-un mod demential si care te vor face sa arati parca scoasa din cutie.

PONT: la un cocktail, trebuie sa fii frumoasa si stralucitoare, iar coafura si machiajul trebuie sa fie pe masura.

Sezonul acesta, alege un look mai indraznet si opteaza pentru piese vestimentare sofisticate cu taieturi asimetrice, in culori puternice. Pentru petrecerile mai relaxate, alege o tinuta sic, compusa din clasica rochie neagra, simpla si draguta, care poate fi foarte usor de accesorizat.

Vezi care sunt cele mai elegante rochii pe care sa le porti la o petrecere tip cocktail si cum iti poti construi tinuta de seara.