tinuta de valentine's day

Andreea Diaconu poate fi un model pentru femeile care isi doresc sa poarte o tinuta de Valentine’s Day mai relaxata, care sa nu iasa extrem de mult in evidenta, dar totusi sa ramana intr-un registru senzual. Afla cum poti sa-i imiti look-ul!

Cine spune ca o tinuta de Valentine’s Day trebuie sa fie neaparat sexy si provocatoare? Top modelul Andreea Diaconu ne ofera o alternativa pe care o poti imita usor: un look de Lolita ingenua si seducatoare! Cea mai recenta aparitie a romancei la Gala AMFAR 2016 care a avut loc zilele trecute la New York, ne-a cucerit prin simplitatea senzuala!

Cum arata tinuta de Valentine’s Day pentru Lolite moderne

Elemente esentiale: o rochie clos scurta, pantofi cu toc mic si un accesoriu de senzatie! Vorbim de un accent feminin care nu necesita o investitie substantiala, dar care iti transforma intreaga tinuta: gulerul alb sau jaboul cu volane ample care care poti sa-l aplici peste orice rochie “cuminte” pe care o ai deja in garderoba.

andreea diaconu tinuta de valentine's day
Andreea Diaconu

Gulerele in contrast cu rochia sunt cele mai hot elemente de accesorizare!

Designerii i-au dat un twist interesant clasicului guler, transformandu-l intr-un adevarat accesoriu statement. Gulerul conturat devine astfel centrul de interes al intregii tinute. Gulerele la moda in sezonul de primavara 2016 sunt fie atasate la o piesa vestimentara, fie sunt folosite ca accesorii de sine statatoare. O idee extrem de inspirata, deoarece cu un astfel de guler-colier putem innobila o rochie mai veche din garderoba noastra.

rochie cu guler alb 61 eur asos.com
Rochie cu guler alb 61 eur, asos.com
guler din dantela 21.13 eur asos
Guler fantezie, 21.13 eur, asos.com

Printre cele mai potrivite piese pentru un scenariu perfect de Ziua Indragostitilor se numara si accentele sexy pe care le porti sub hainele obisnuite. Indiferent daca porti o rochii clasice sau rochii rosii provocatoare, piesele de lenjerie din tinuta de Valentine’s Day conteaza enorm pentru o aparitie de neuitat!

Foto: Guliver, asos.com.