Sa ai stil sau sa fii originala atunci cand vine vroba de tinutele tale pare o treaba destul de complicata in 2017. Nu este! Da, poatea parea imposibil sa fii atenta sa nu exagerezi, dar nici sa nu ramai prea mult in zona de confort, sa nu porti mai multe piese moderne, dar nici sa nu renunti la cele clasice in acelasi timp, sa ai o tinuta eleganta, dar si cool. Poatea parea ceva ce le iese doar divelor de la Hollywood, care dispun de un buget care le permite asta. In realitate, lucrurile sunt cam la fel de simple pentru toata lumea.

tinuta eleganta

De exemplu ce alegi pentru o petrecere relaxata, fara un cod vestimentar anume, intre o tinuta eleganta si una cool? Raspunsul este ca nu exista o tinuta corecta in cazul in care evenimentul la care participi nu iti impune sa porti ceva in mod special. Exista doar curajul tau si modul cum il folosesti pentru a-ti alege tinuta si, mult mai important, pentru a evita cliseele.

Intre tinuta eleganta si tinuta cool, pentru o petrecere, alege-o pe cea care iti place mai mult, dar fii sigura ca eviti retetele de stil invechite!