Poate nu o sa-ti vina sa crezi, dar Bella Hadid – sau Isabella Khair Hadid pe numele ei real – se afla in lumina reflectoarelor din 2014, adica de doar trei ani de zile. Cum a devenit deja celebra diva una dintre cele mai de invidiat femei din lumea modei si de ce este efectiv adorata de toate publicatiile mari de moda? Pentru care deja un stil personal inconfundabil. Iata 11 tinute de gala care ne-au facut sa ne indragostim de ea si cu care ne-a demonstrat ca este noua regina a Hollywood-ului, cand vine vorba de stil.

Bella Hadid

Inainte sa aiba o cariera de succes in modelling, Bella Hadid se antrena pentru proba de echitatie de la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. In 2012, dupa ce a fost diagnosticata cu boala Lyme, alaturi de mama si fratele ei, Bella a fost nevoita sa renunte la visul ei de a deveni sportiv de performanta.

Ulterior, in 2014, Bella a fost admisa la Parsons School of Design, din New York, in cadrul sectiei de fotografie. In acelasi an era recrutata de prestigioasa agentie de modele IMG, care a lansat-o in lumea modellingului. In 2016, Bella a fost desemnata top modelul anului in America.

Bella Hadid are un stil eclectic inconfundabil, in care combina adesea piese retro cu unele mult mai moderne si actuale, obtinand de fiecare data un look WOW

Stilul ei, la fel ca cel al surorii sale, Gigi, este inconfundabil printre divele de la Hollywood. Tinutele sale sunt adesea inspirate din moda anilor ’90, iar asta se observa inclusiv pe covorul rosu, cand fiecare aparitie este una incredibil de sexy si inedita.