tinute in culorile anului 2017

Cei de la Institutul Pantone dezvaluie, in fiecare sezon, 10 nuante care sunt declarate ca fiind cele mai populare din industria modei, pe care va trebui sa ne obisnuim sa le vedem peste tot, de la catwalk-uri la hainele de pe strada. Mai jos, iti propun cateva tinute in culorile anului 2017, in care merita sa investesti toamna aceasta.

Sezonul acesta este primul in care au fost alese 20 de nuante, 10 culori inspirate din prezentarile de la New York si inca 10 din Londra. Exista numitori comuni, dar felul in care culorile sunt combinate in tinute e total diferit.

Paleta de culori pentru New York

Paleta se deschide cu o nuanta potolita de rosu si se inchide cu un portocaliu domolit. In general, sezonul acesta culorile tind sa fie mai calde, mai confortabile. Printre culorile care ies in evidenta sunt: rozul Ballet Slipper, proaspatul Golden Lime si albastrul Marina. Aceste nuante se combina perfect cu cele tipice de toamna cum sunt: Butterum, Neutral Grey si Twany Port.

tinute in culorile anului 2017
Paleta New York

Paleta de culori pentru Londra

Paleta din Londra se deschide cu vibrantul Flame Scarlet si continua cu nuante puternice, clasice complementate de cateva culori inprevizibile pentru sezonul rece. Sunt cateva combinatii neasteptate care, totusi, merg de minune cum ar fi: Royal Lilac si Otter sau Lemon Curry si Blue Bell.

Paleta de culori pentru Londra

Tinute in culorile anului 2017 – nuante de toamna-iarna

Lemon Curry

tinute in culorile anului 2017
Rochia de zi cu buzunare, shop.andreearaicu.ro, 285 lei

Un croi clasic, adaptat trendurilor actuale, intr-o rochie de zi cu buzunare care se potriveste tuturor tipurilor de silueta. Rochia comoda isi pastreaza structura, iar pliul iti ofera si mai multa libertate de miscare. Poart-o cu accesorii in nuante cognac sau maro-roscat.

Twany port

tinute in culorile anului 2017
Fusta clos din piele, shop.andreearaicu.ro, 255 lei

Aceasta nuanta inchisa din familia de rosu este eleganta, sofisticata si se preteaza perfect pentru o fusta din piele. Poart-o cu un top alb si adauga niste accente de Golden Lime cu ajutorul accesoriilor.

Foto: Pantone.com, Alexandru Rosieanu