Aseara, a avut loc cea de-a 75-a editie a Globurilor de Aur 2018, iar pe langa trofeele acordate marilor castigatori, am aflat care au fost cele mai sclipitoare aparitii de pe covorul rosu. Dar, dupa cum e obiceiul, presa internationala a scris si ce tinute neinspirate au fost date drept exemplu negativ.

Ca in fiecare an, Gala Globurilor de Aur reprezinta, pentru starurile de la Hollywood, ocazia perfecta de a-si etala rochiile de seara semnate de designeri renumiti, dar si cele mai scumpe bijuterii, spectaculoase de altfel.

Editia aceasta a venit cu foarte multe surprize placute cand vine vorba despre stil si eleganta, dar si cu cateva tinute neinspirate alese de vedetele prezente la Globurile de Aur.

Predominante la Gala Premiile Globurile de Aur 2018 au fost rochiile lungi, cu decolteuri adanci, majoritatea de culoare neagra. Daca in anii trecuti vedetele erau trecute pe lista cu cele mai neinspirate alegeri din cauza modelelor de rochii alese, anul acesta s-a mai adaugat si un alt motiv pe lista. Nerespectarea culorii negre purtate de majoritatea starurilor de la Hollywood, ca urmare a miscarii feministe si a protestului condus de acestea, prin care promoveaza si sustin libertatea de exprimare a femeilor din intreaga lume, a fost taxat de specialistii in fashion. Dar nu numai! Au fost luate in calcul felul in care piesele pun in valoare trupurile vedetelor, cum au fost asortate accesoriile cu restul tinutei, dar si cat de bine reflecta tendintele fashion ale acestui an.

Iata mai jos care au fost cele zece tinute neinspirate purtate de vedete la Globurile de Aur 2018