Aseara, a avut loc cea de-a 90-a editie a premiilor Oscar 2018, iar pe langa trofeele acordate marilor castigatori, am aflat care au fost cele mai sclipitoare aparitii de pe covorul rosu. Si, da, chiar daca nu te astepti ca marile vedete sa greseasca din punct de vedere vestimentar, ca de obicei, presa internationala judeca aspru. Listele cu tinute neinspirate purtate de vedete la premiile Oscar 2018 au aparut imediat, asa ca iata cine nu a trecut testul de stil.

tinute neinspirate purtate de vedete la premiile Oscar 2018

Ca in fiecare an, premiile Oscar reprezinta, pentru starurile de la Hollywood, ocazia perfecta de a-si etala rochiile de seara semnate de designeri renumiti, dar si cele mai sofisticate coafuri si cele mai scumpe bijuterii, spectaculoase de altfel.

Editia aceasta a venit cu foarte multe surprize placute cand vine vorba despre stil si eleganta, dar si cu cateva tinute neinspirate alese de vedetele prezente la gala de aseara.

Predominante la premiile Oscar de anul acesta au fost rochiile lungi, cu decolteuri adanci, din diverse materiale, cu detalii si aplicatii neasteptate. Dar au fost si exceptii!

Pentru a acorda calificative tinutelor, designerii au luat in calcul felul in care piesele pun in valoare trupurile vedetelor, cum au fost asortate accesoriile cu restul tinutei, dar si cat de bine reflecta tendintele fashion ale acestui an.

Whoopi Goldberg, Salma Hayek, Blanca Blanco, Rita Hayek sau Maya Rudolph se numara printre celebritatile care au purtat cele mai neinspirate tinute la gala Oscar de anul acesta.

Iata mai jos care au fost cele zece tinute neinspirate purtate de vedete la premiile Oscar 2018.