Pe zi ce trece, ducesa de Cambridge devine un model si o sursa de inspiratie in viata oricarei femei ce iubeste moda deoarece reuseste de fiecare data sa arate atat de eleganta si de stilata. Chiar daca in ultima perioada marile publicatii roiesc doar in jurul iubitei lui Harry, Meghan Markle, eu iti propun sa vezi care au fost cele mai bune tinute purtate de Kate Middleton in 2017 si sa iei lectii de stil de la o adevarata muza!

Numai este de mult un secret faptul ca stilul ei este unul clasic, ce nu se va demoda niciodata, datorita combinatiilor de materiale, texturi si culori pe care aceasta le face impreuna cu stilistii sai.

Daca in anii trecuti tinutele lui Kate nu erau doar unele clasice, ci si foarte conservatoire – aceasta purta doar culori neutre si nu lasa niciodata ca hainele sa arate mai mult decat trebuie -, anul 2017 i-a adus schimbari din punct de vedere stilistic. Ducesa de Cambridge a inceput sa faca schimbari in garderoba ei, sa prinda curaj si sa mizeze pe decolteuri mult mai adanci sau rochii cu umerii dezgoliti.

De la costume clasice, la rochii demne de petreceri cu staif si pana la tinute de strada compuse din clasicul trenci bej si topuri Breton, stilul lui Kate Middleton este unul inconfundabil si atemporal.

Inspira-te din cele mai bune tinute purtate de Kate Middleton in 2017 si incepe sa iei lectii de stil de la ducesa de Cambridge pentru a-ti contura propriul look, modern, dar cu influente clasice!