topuri elegante

Actualizeaza-ti selectia de topuri elegante cu ocazia marilor reduceri! Ai ocazia sa iti completezi o tinuta fabuloasa cu un buget accesibil si astfel sa te alegi cu super-piese pe care le vei purta cu siguranta si peste un an.

Daca iti va fi foarte usor sa gasesti perechea potrivita de blugi la cele mai mari reduceri de sezon, nu acelasi lucru il poti spune si despre topuri elegante. Este mai mult decat problematic sa iti faci o selectie potrivita de topuri elegante.

Problemele variaza de la calitatea materialului, croiala incomoda si pana la marimile disponibile in magazin, pentru ca stim foarte bine ca in perioada reducerilor nu prea mai ai o asa de mare libertate de selectie. Cu toate astea, acum ai ocazia sa investesti o suma mica in cateva topuri elegante si sa iti completezi cele mai fabuloase tinute de seara sau chiar de club. Inarmeaza-te cu rabdare pentru ca vei avea doar de castigat!

Investeste imediat in topuri elegante la reduceri daca vrei sa iti completezi cu un buget redus cele mai cool tinute de seara!

Atunci cand vei porni la shopping trebuie sa tii cont doar de cateva lucruri. In primul rand, aminteste-ti ca daca o piesa nu se potriveste cu nimic din garderoba ta nu merita nici cea mai mica investitie. Si nu uita sa identifici daca piesa respectiva te avantajeaza cu adevarat.

1. Top cu volan in talie

top peplum studio
Top peplum studio Zara, 99 lei redus de la 199 lei, zara.com.

2. Top cu maneca japoneza

top cu maneca japoneza
Top cu maneca japoneza Zara, 59 lei redus de la 129 lei, zara.com.

3. Top din catifea cu decolteu in V

top din catifea
Top din catifea Zara, 49 lei redus de la 119 lei, zara.com.

4. Top plisat

top plisat
Top plisat Zara, 59 lei redus de la 129 lei, zara.com.

5. Top din dantela

top din ghipura
Top Zara, 59 lei redus de la 129 lei, zara.com.

6. Top peplum din catifea

top peplum din catifea
Top peplum din catifea Zara, 99 lei redus de la 169 lei, zara.com.

7. Top drapat

top drapat
Top drapat Zara, 99 lei redus de la 169 lei, zara.com.

8. Top cu guler rotund

top cu guler rotund
Top cu guler rotund Zara, 49 lei redus de la 119 lei, zara.com.

N-ai chef sa porti iarasi o rochie la urmatoarea petrecere? Te poti reorienta fara probleme catre fuste sexy. Plus ca acum le gasesti la reduceri in magazine si ai la dispozitie atatea modele incat e imposibil sa nu descoperi una care sa-ti flateze silueta.

Foto: zara.com.