Daca in unele dimineti stai in fata oglinzii gandindu-te la ce trucuri de stil ai mai putea sa abordezi ca sa arati cool iata unul la care probabil nu te-ai gandit pana acum. Este extrem de simplu si nu necesita o sesiune speciala de shopping. Nu ai nevoie decat de o jacheta aviator bomber sau pur si simplu de una oversized si vei fi pregatita. Iata despre ce este vorba.

arati cool

Inainte de orice trebuie sa stii ca este vorba despre un truc de styling menit sa dea o nota de personalitate tinutei tale. Nu il aborda daca vremea de afara este oribila si, in acelasi timp, nu asculta de gurile rele. Iata de ce ai nevoie si ce trebuie sa faci pentru a te folosi cu succes de acest truc de stil.

Daca iti doresti sa arati cool exact ca o diva de street style lasa-ti jacheta oversized sa-ti alunece usor de pe umeri si poart-o cu nonsalanta in tinute eclectice

Ai nevoie de o jacheta supradimensionata: o geaca aviator bomber, o canadiana, o jacheta din denim, un cardigan maxi sau pur si simplu o parka sport. Nu incerca niciodata cu paltoane, blazere sau jachete care iti sunt fixe pe corp.

Urmatorul si pas este sa iti lasi jacheta sa iti alunece lejer pe umeri sau doar pe unul dintre ei.