Victoria Beckham are un stil impecabil, iar asta probabil nu este o surpriza pentru tine. Dar poate fi si o sursa de inspiratie continua. Nu numai pentru tinutele destinate ocaziilor speciale, ci si pentru tinutele de birou. La urma urmei, Victoria este o femeie de afaceri de succes si ai de invatat o multime de lucruri bune din modul in care isi alege hainele. Ba chiar ai putea spune ca poti avea incredere oarba in ideile pe care le furi din garderoba ei.

Victoria Beckham

De unde incepi? Ia ca exemplu piesele cu croi oversized pe care le abordeaza in general Victoria Beckham. O avantajeaza enorm de mult, avand in vedere ca nu este o femeie foarte inalta si acest lucru se poate aplica si in cazul tau. Nu ai nevoie decat de un blazer oversized, cu revere late si ceva mai lung decat cel obisnuit, un tricou alb simplu, niste blugi largi, cu talie inalta, dar a caror tiv se opreste deasupra gleznelor, o pereche de pantofi cu toc mediu si niste accesorii care sa completeze perfect totul.

Victoria Beckham este o femeie de afaceri de succes, iar stilul ei relaxat ar trebui sa te inspire in fiecare zi a saptamanii