Amber Heard bani divort

Scandalul care a precedat divortul lui Amber Heard de Johnny Depp a fost pus de unii carcotasi pe seama faptului ca actrita isi dorea sa primeasca mai multi bani din averea fostului sot. Speculatiile au fost insa spulberate dupa ce Amber Heard a facut joi un gest fantastic.

Intreaga suma de 7 milioane de dolari primita de Amber Heard dupa divortul de Johnny Depp a mers la fundatii caritabile. Ea a donat jumatate din suma catre American Civil Liberties Union, cu solicitarea de a fi folosita pentru “a opri violenta impotriva femeilor” si pentru Spitalul de Copii din Los Angeles, unde a lucrat ca voluntar in ultimii zece ani.

“După cum s-a scris si-n ordinul de restrictie si-n actele de divort, banii nu au jucat niciun rol pentru mine personal si niciodata nu vor juca, cu exceptia cazului in care ei pot fi donati la fundatiile caritabile. Astfel sper sa-i ajut pe cei care nu sunt capabili sa se apere singuri”, a declarat Amber Heard.

“Dupa cum s-a raportat in mass-media, suma primita in urma divortului de Johnny Depp a fost de 7 milioane de dolari, iar toata aceasta suma a fost donata”, a continuat ea. “Aceasta suma depaseste orice suma pe care am dat-o in trecut si voi continua sa donez si-n viitor.”

Ce au declarat reprezentantii de la ACLU si Spitalul de Copii din Los Angeles dupa donatia lui Amber Heard

“Suntem incredibil de recunoscatori ca doamna Heard si-a aratat intr-un mod atat de generos sprijinul pentru victimele violentei in familie”, a declarat Anthony D. Romero, director executiv al American Civil Liberties Union.

“De ani de zile, am lucrat prin instantele de judecata pentru a ma asigura ca victimele violentei domestice sunt pe deplin protejate de lege si primesc din partea guvernului asistenta pe care o merita. Nu as putea fi mai recunoscator pentru suportul oferit de doamna lui Heard. Ea poate fi sigura ca acest cadou va ajuta alte femei sa traiasca in conditii de siguranta si-n mod liber.”

“In numele Spitalului de Copii din Los Angeles as dori sa-i multumesc lui Amber Heard pentru acest dar extraordinar”, a declarat Paul S. Viviano, presedinte si sef director executiv la Spitalul de Copii din Los Angeles. “Generozitatea ei va sprijini tratamentele care vor salva vietile multor copii de la Spitalul de Copii din Los Angeles.”

Citeste si: “Violenta domestica: motivul real al divortului lui Johnny Depp”!

Foto: Guliver