Angelina Jolie confesiune sincera cu Maddox si Brad Pitt

Intr-un interviu recent despre filmul ei First They Killed My Father, Angelina Jolie a facut o confesiune sincera despre un sentiment pe care multe femei il au, dar putine il recunosc: Nu si-a dorit o familie si, nici nu a vrut sa fie mama. Desigur actrita implicata in acte caritabile, care cocheteaza si cu regia, are in prezent sase copii, iar lucrurile s-au schimbat pentru ea.

Pentru unele mame, aceasta confesiune sincera va fi inexplicabila. Sunt femei care s-au nascut cu instinctul matern in ele; ele si-au imaginat intotdeauna viata ca fiind incomplet fara cativa copii in peisaj. Iar ele au stiut intotdeauna ca vor considera aceasta experienta plina de satisfactii.

Insa sunt si acele femei care nu se imagineze ca “mame” si poate nici macar nu-si doresc acest titlu. Unele isi vor trai toata viata fara a construi o familie care include copii si o vor face fara nici un regret. Este posibil sa duci o viata completa fara sa ai sa adopti copii.

Dar altele – multe altele, inclusiv Angelina Jolie – isi vor da seama ca nu mai e o certitudine ce au crezut la un moment dat. Pentru Jolie, acel moment a venit in timpul uneia dintre vizitele ei in Cambodgia, ca Ambasador al Bunavointei in 2001.

“E ciudat, nu am vrut sa am un copil. N-am vrut sa fiu gravida. Nu m-am considerat niciodata o mama”, a declarat Jolie in interviu. Deci, ce sa schimbat? In timpul acestei excursii din 2001, actrita a avut ocazia sa se întalneasca si sa se joace cu un grup de elevi din Cambodgia: “A fost brusc foarte clar pentru mine ca fiul meu e acolo undeva in tara”.

Angelina Jolie nu s-a ferit sa faca o confesiune sincera, sa marturiseasca ceva ce alte femei ascund

Ea se refera, desigur, la fiul ei Maddox, pe care l-a adoptat in anul urmator. De acolo, ea a continuat sa adopte doi copii si a nascut inca trei copii.

Este prea usor sa spunem ca aceasta schimbare uriasa este doar rezultatul unui ceas biologic care ticaie. Se hraneste ideea falsa conform careia ceva se schimba in mintea femeilor pe masura ce inainteaza in varsta. Desi biologia joaca cu siguranta un rol cand alegem sa ne intemeiem o familie, mai e ceva în joc. Ceva ce orice mama care nu si-a imaginat ca va fi vreodata mama poate confirma.

Pentru Jolie a fost certitudinea ca fiul ei exista, iar ea doar trebuie sa-l gaseasca. Acel sentiment este unul comun in randul parintilor adoptivi. Multi parinti care merg pe ideea de a adopta aici sau in strainatate va vor spune ca nu si-au “ales” copilul ci au fost atrasi de un copil despre care stiau ca e fiul sau fiica lor.

Pentru alte femei, schimbarea de perspectiva ar putea veni sub forma unei sarcini neplanificate. Exista multe femei care povestesc ca nu s-au gandit ca vor deveni mame pana cand s-a intamplat, iar atunci si-au dat seama ca acest lucru le face incredibil de fericite.

Citeste si: “Angelina Jolie pleaca intr-o vacanta inedita cu fiul ei Maddox”!

Foto: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!