Angelina Jolie si Brad Pitt se despart

De-a lungul timpului s-a scris de atatea ori de Angelina Jolie si Brad Pitt ca se despart, ca acum, cand chiar este adevarat, am avut tendinta sa ignoram in prima faza stirea si s-o consideram un alt zvon creat pentru a creste vanzarile unui anumit film. Insa din pacate lucrurile nu stau asa.

TMZ a raportat ca Angelina Jolie a depus documentele de divort luni invocand diferente ireconciliabile ca motiv pentru separare si solcitand custodia fizica a celor sase copiii pe care-i au impreuna.

Angelina Jolie si Brad Pitt au inceput sa se intalneasca in 2004 si s-au casatorit in august 2014

Angelina Jolie, care este reprezentata de Laura Wasser, nu cere sprijinul sotului dupa divort. Wasser a fost cea care l-a reprezentat recent, si pe Johnny Depp in divortul de Amber Heard.

Cei doi nu au mai fost vazuti impreuna de cateva luni bune, iar ultima data cand au fost fotografiati impreuna a fost in noiembrie 2015, cand isi promovau filmul By the Sea. Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru Angelina Jolie, care a fost casatorita cu starul din Sherlock Holmes Johnny Lee Miller si cu Billy Bob Thornton.

Prima casatorie a lui Brad Pitt cu actrita Jennifer Aniston s-a incheiat in 2005, ca rezultat al relatiei sale cu Jolie. Idila lor a inceput pe platourile de filmare ale filmului Mr. and Mrs. Smith. Separarea vine la mai putin de un an, de la lansarea filmului By the Sea in care cei doi joaca rolurile a doi soti nefericiti. Jolie a regizat si a jucat in film alaturi de Brad Pitt si a recunoscut cat de greu i-a fost la filmari. “A fost modul nostru de a ne testa. Am stiut ca, daca am putea trece prin asta, am iesi din aceasta incercare mai puternici si mai fericiti. Si am facut-o”, a declarat ea pentru Daily Mail.

“Ne-am placut intotdeauna sa avem provocari, chiar daca asta e poate un pic periculos pentru un cuplu.” Ea a adaugat apoi: “Nu cred ca vrem sa mai trecem prin asta din nou.” Jolie l-a adoptat pe primul ei fiu Maddox in martie 2002, cu doi ani inainte ca ea sa se intalneasca cu Brad Pitt pe platourile de filmare ale filmului Mr. and Mrs. Smith. Nicole Kidman ar fi trebuit sa fie initial in rolul ei, dar actrita a renuntat in ultima secunda.

Angelina Jolie si Brad Pitt au negat ca sunt impreuna chiar si dupa ce US Weekly a publicat fotografii in care cei doi apareau jucandu-se cu Maddox, la o vila inchiriata pe Diani Beach, Kenya. Mai tarziu s-a aflat ca Pitt a fost cu Jolie atunci cand ea a adoptat-o pe Zahara dintr-un orfelinat din Etiopia.

La scurt timp dupa aceea si Pitt i-a adoptat in mod oficial, copiii schimbandu-si numele in Jolie-Pitt. Angelina Jolie si Brad Pitt au anuntat in cele din urma ca sunt impreuna in 2006, dupa ce Jolie a ramas insarcinata cu copilul lui Pitt.

Descopera si: “5 aparitii uluitoare ale Angelinei Jolie”!

Foto: Guliver