scanarea bioenergetica te ajuta sa ai o sanatate mai buna

Toate ne dorim o sanatate mai buna: vrem sa scapam de deficienta alimentara dobandita nu stim cum, sa fim mai putin stresate, sa mancam mai bine, sa avem mai multa energie. Daca ai stii ca o simpla scanare bioenergetica ti-ar rezolva multe dintre aceste probleme, i-ai da o sansa?

Noi am facut-o! Am testat Asyra Pro, un aparat de screening bioenergetic de ultima generatie, la Clinica Eliade din Bucuresti. A fost o experienta interesanta despre care iti povestim in continuare!

Pentru neinitiati, Asyra Pro este un dispozitiv fascinant. Si nu prin felul in care arata, ci pentru ceea ce poate face. Practic, aparatul incearca sa restabileasca echilibrul energetic al organismului, cu ajutorul frecventelor.

O sanatate mai buna pleaca de la nivel energetic

In timp ce ti se face scanarea, tii in maini doi electrozi de cupru prin care sunt transmise semnale electrice corpului (stai linistita, acestea sunt foarte slabe si vei simti doar usoare furnicaturi in maini!). Specialistii numesc aceste semnale electrice “intrebari” adresate corpului. La randul sau, corpul declanseaza si el un raspuns electric pe care il transmite scanerului.

Testarea cu Asyra Pro se face in functie de problemele pe care vrei sa le abordezi.

Practic, este vorba despre un schimb de frecvente intre corp si scanner (acesta are stocate in memoria sa zeci de mii de frecvente). In timpul evaluarii, scannerul inregistreaza, interpreteaza si prelucreaza acele frecvente dizarmonice pe care corpul i le transmite.

Mai simplu spus, Asyra isi da “seama” unde exista dezechilibre in corp, fie la nivel fizic, fie la nivel psihic. Iar aici vorbim despre semnalizarea unor boli deja existente sau in faza incipienta, afectiuni de ordin emotional, stres, deficiente nutritionale, intolerante alimentare etc.

Pasul urmator este sa restabileasca aceste dezechilibre energetice si sa vindece corpul. Insasi evaluarea bioenergetica duce la o corectare spontana din partea corpului – se produce un fel de reinitializare a frecventelor in dezechilibru.

Insa specialistul care iti face consultul cu Asyra, creeaza si un remediu (o solutie pe baza de apa si alcool) ce sintetizeaza frecventele particulare care te vor balansa in continuare.

o-sanatate-mai-buna-asyra-pro

Cu Asyra Pro se poate face o evaluare generala a organismului sau de pot derula mai multe teste, in functie de dorintele si de simptomele/acuzele pe care le are pacientul. Iata lista lor:

– evaluarea statusului energetic a 40 de organe si sisteme

– evaluarea starii de nutritie

– evaluarea metabolismului, a dezechilibrelor metabolice

– paraziti si infectii

– toxicitate

– sensibilitate la mediu

– intolerante alimentare

– sensibilitate la fenoli

– evaluarea hormonala

– tulburari menstruale, menopauza

– profilul vertebral

– oligoelemente

– profilul dentar

– constitutie / profil miasmatic

– vitamine / minerale

– prezenta metalelor grele

– evaluarea pe meridian

– dereglari degenerative

– stres emotional

Pe noi ne-a interesant partea de stil de viata sanatos/o sanatate mai buna si am testat profilul nutritional. Experienta a fost interesanta – in cadrul acestui test, poti descoperi o serie de alimente care iti supun corpul unui stres si il slabesc, dar si acele alimente care iti sunt favorabile.

Si profilul emotional trebuie, neaparat, incercat! Nu doar ca iti va dezvalui lucruri interesante despre tine, dar te va ajuta si sa scapi de problemele cu care te confrunti in prezent!

Poti testa unul dintre aceste profile de scanare bioenergetica cu Asyra Pro la Clinica Eliade
din Bucuresti.

Preturile difera in functie de profilul Asyra pe care il alegi:

– Profil alergic, profil hormonal, profil nutritional, profil parazitologic, intolerante alimentare – 250 RON

– Profil Sanatate Feminina sau Profil Sanatate Masculina – 350 RON

– Evaluare completa organe si sisteme + Test intolerante alimentare – 500 RON

Daca vrei sa testezi si alte programe Asyra, gasesti mai multe informatii pe clinicaeliade.ro.

Foto: Guliver, PR