Brad Pitt

Brad Pitt este fan Game Of Thrones si a licitat 125.000 de dolari pentru a vedea un episod din Game of Thrones alaturi de o actrita din serial. Descopera despre ce actrita este vorba si cine i-a suflat de sub nas fostului sot al Angelinei Jolie oportunitatea!

Huffington Post relateaza ca Brad Pitt este fan Game Of Thrones si ca a pierdut licitatia de a vedea un episod din serial cu nimeni alta decat Khaleesi! Actorul a pierdut ocazia de a vedea un episod din Game of Thrones cu Emilia Clarke pentru ca a pierdut licitatia!

Sambata, in Los Angeles, Brad Pitt a oferit 125.000 pentru sansa de a vedea un episod din Game of Thrones alaturi de actrita ce o interpreteaza pe Daenerys Targaryen, Emilia Clarke.

Brad Pitt este fan Game Of Thrones si a fost dispus sa liciteze 125.000 de dolari la un eveniment de caritate pentru victimele cutremurului din Haiti din 2010.

La Gala organizata de Sean Penn, au fost prezente multe celebritati precum Lena Dunham, Jason Segel, Arnold Scwarzenegger, Leonardo Di Caprio, si co-starul actritei Emilia Clarke, nimeni altul decat Jon Snow, aka Kit Harington.

Brad Pitt a licitat mai intai 80.000 de dolari, apoi a crescut donatia la 90.000, pentru a vedea un episod din Game of Thrones alaturi de Emilia Clarke. Insa, Brad Pitt, din pacate pentru el (si din fericire pentru oamenii din Haiti), a pierdut.

Spunem asta intrucat altcineva (o persoana necunoscuta inca) a licitat 160.000 de dolari pentru a vedea un episod alaturi de Emilia Clarke si Kit Harrington.

Am aflat in urma acestui eveniment ca Brad Pitt este fan Game Of Thrones (poate si Emilia Clarke?) si ca actorii sunt generosi, strangand pana la 37 de milioane de dolari pentru Haiti.

Daca ti-a placut articolul despre cu ce actrita a vrut Brad Pitt sa vada un episod Game Of Thrones, citeste si: Globurile de Aur 2018 pe Instagram: cum s-au distrat vedetele?

Foto: Guliver/Instagram