Ce nu spune Donald Trump despre sotia lui

Politica noului presedinte american la adresa imigrantilor a starnit multe controverse in randul oamenilor de rand, dar si printre celebritati si politicieni. Deciziile lui sunt cu atat mai greu de inteles cu cat chiar in familia lui sunt persoane care au imigrat in Statele Unite, iar Melania este cel mai bun exemplu. Afla ce nu spune Donald Trump despre sotia lui si de ce exista banuieli cum ca aceasta ar fi lucrat ilegal in America.

„Eu respect legea. Nu m-am gandit niciodata sa stau aici fara documente legale“, spunea Melania intr-un interviu pentru MSNBC, cand a fost intrebata ce parere are in legatura cu pozitia radicala adoptata de Donald Trump referitoare la legile imigratiei si la cei care le incalca. Dar oare chiar asa sa fie? Potrivit politico.com, un senator al statului California cere reprezentantilor de la Casa Alba sa faca publice documentele de imigrare ale Melaniei Trump, ca forma de protest pentru politica de imigrare a magnatului imobiliar.

Politicienii sunt revoltati de ordinele emise de noul presedinte american

Senatorul de stat Nancy Skinner, alaturi de alti politicieni cunoscuti, precum Kevin de Leon si Anthony Rendon, incearca sa aduca in discutie situatia Melaniei ca sa protesteze impotriva ordinului executiv al presedintelui american Donald Trump, prin care candidatul republican cere taierea unor fonduri de ordinul miliardelor de dolari pentru orasele-sanctuar. Mai exact, este vorba de municipalitati unde autoritatile locale refuza cooperarea cu cele federale in actiunile impotriva imigrantilor ilegali si elibereaza acte de identitate valabile pe plan local.

Where is the lie tho??? #donaldtrump #melania #nowallnoban #notmypresident #textpost #resist #resistance #tumblr #failure

A post shared by Punch All Nazis (@kaisoosbabies) on

Ce nu spune Donald Trump despre sotia lui? Mai multe contracte si alte documente obtinute de Associated Press in luna noiembrie a anului trecut aratau ca Melania nu a avut actele in regula cand a fost angajata ca model dupa ce a ajuns in SUA din tara ei natala, Slovenia, acum doua decenii. Nu au fost eliberate documente care sa ateste care au fost circumstantele si daca ea a lucrat in mod legal“, a spus Skinner saptamana trecuta. Si a adaugat: „Stim doar ca un avocat s-a uitat pe ce acte a ales ea sa ofere“. Politicianul sustine ca ce nu spune Donald Trump despre sotia lui e faptul ca, de fapt, aceasta ar fi lucrat ilegal.

Ce nu spune Donald Trump despre sotia lui

Potrivit Reuters, inregistrarile unei firme de modelling arata ca sotia actualului presedinte american ar fi primit bani pentru 10 contracte fara sa aiba viza de munca in America, in octombrie 1996. Dar Melania Trump a primit renumita carte verde de abia in martie 2001 si a devenit cetatean american in 2006.

Skinner a mai spus ca Trump a promis in luna august a anului trecut ca va tine o conferinta de presa pe acest subiect, dar acest lucru nu s-a mai intamplat. Casa Alba nu a oferit inca nicun raspuns oficial pe aceasta tema.

Avocatul specializat in imigrari David Leopold a declarat ca ar trebui ca presedintele sa faca actele sotiei sale publice, pentru a fi clar ca inclusiv familia lui respecta regulile de imigrare. Cererea a fost formulata la cateva zile dupa ce Trump a emis un ordin executiv de restrictionare a refugiatilor si a unor imigranti legali la intrarea in Statele Unite ale Americii.

Oameni din intreaga lume, dar si vedete si politicieni si-au exprimat nemultumirea dupa ce Donald Trump a semnat un ordin executiv care suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari predominant musulmane care vor sa viziteze America.

Daca ti se pare interesant articolul despre ce nu spune Donald Trump despre sotia lui. Melania a lucrat ilegal in SUA?, citeste si: Melania si Donald Trump – mutarea oficiala la Casa. Alba

Foto: Guliver/Instagram