cel mai amuzant moment de la Globurile de Aur

Ca la orice eveniment important, nu doar discursurile castigatorilor sunt interesante, ci si momentele din sala, surprinse de camerele de filmat. Iar la Globurile de Aur – editia 2016, unul dintre acele momente a devenit viral.

Leonardo DiCaprio a devenit un subiect fierbinte si extrem de cautat pe Internet dupa ce duminica seara, la Globurile de Aur, el a facut un gest care a fost surprins de camerele de filmat. Si nu, nu e vorba despre momentul in care a fost anuntat ca a castigat pentru rolul din The Revenant.

Actorul de 41 de ani a facut o fata extrem de surprinsa atunci cand Lady Gaga, cea care mergea catre scena pentru a primi un premiu la categoria Best Actress in a Limited Series or TV Movie, l-a atins din greseala. DiCaprio aproape ca a sarit de pe scaun dupa care a avut o expresie pe care nu vom uita prea curand. Momentul a facut ravagii in retelele de socializare si a fost extrem de share-uit sub forma GIF-urilor.

Nimic nu scapa nesurprins de la Globurile de Aur

“Oh doamne – e pe val subiectul asta?” a intrebat DiCaprio cand Cameron Mathison de la Entertainment Tonight i-a adus vestea in backstage. DiCaprio a venit si cu o explicatie pentru gestul pe care l-a facut atunci cand Lady Gaga s-a “sters” de el. “Nu stiam cine trece pe langa mine – atata tot!” a declarat starul din The Revenant.

DiCaprio a castigat premiul pentru interpretarea sa din acel film dramatic. “Este genul de film pe care nu-l vei vedea iesind prea des din sistemul hollywoodian,” a spus el. “Este un film epic, de arta, si ma bucur ca i-a fost recunoscuta valoarea in aceasta seara.”

In The Revenant,  Leonardo DiCaprio joaca impreuna Tom Hardy, iar filmul a plecat de la Globurile de Aur cu trei premii, printre acestea aflandu-se si cel pentru Cea mai buna drama si Cel mai bun regizor Alejandro G. Inarritu. “Vreau sa fac mai multe filme de genul asta si vreau ca mai multe studiouri sa-si asume riscul de-a face astfel de pelicule,” a mai adaugat DiCaprio.

Citeste si despre “Cele mai frumoase cupluri de la Globurile de Aur 2016”!

Foto: Guliver