Ca la orice eveniment important, nu doar discursurile castigatorilor sunt interesante, ci si momentele din sala, surprinse de camerele de filmat. Iar la Globurile de Aur – editia 2016, unul dintre acele momente a devenit viral.

Leonardo DiCaprio a devenit un subiect fierbinte si extrem de cautat pe Internet dupa ce duminica seara, la Globurile de Aur, el a facut un gest care a fost surprins de camerele de filmat. Si nu, nu e vorba despre momentul in care a fost anuntat ca a castigat pentru rolul din The Revenant.

Actorul de 41 de ani a facut o fata extrem de surprinsa atunci cand Lady Gaga, cea care mergea catre scena pentru a primi un premiu la categoria Best Actress in a Limited Series or TV Movie, l-a atins din greseala. DiCaprio aproape ca a sarit de pe scaun dupa care a avut o expresie pe care nu vom uita prea curand. Momentul a facut ravagii in retelele de socializare si a fost extrem de share-uit sub forma GIF-urilor.

Nimic nu scapa nesurprins de la Globurile de Aur

“Oh doamne – e pe val subiectul asta?” a intrebat DiCaprio cand Cameron Mathison de la Entertainment Tonight i-a adus vestea in backstage. DiCaprio a venit si cu o explicatie pentru gestul pe care l-a facut atunci cand Lady Gaga s-a “sters” de el. “Nu stiam cine trece pe langa mine – atata tot!” a declarat starul din The Revenant.

DiCaprio a castigat premiul pentru interpretarea sa din acel film dramatic. “Este genul de film pe care nu-l vei vedea iesind prea des din sistemul hollywoodian,” a spus el. “Este un film epic, de arta, si ma bucur ca i-a fost recunoscuta valoarea in aceasta seara.”

In The Revenant,  Leonardo DiCaprio joaca impreuna Tom Hardy, iar filmul a plecat de la Globurile de Aur cu trei premii, printre acestea aflandu-se si cel pentru Cea mai buna drama si Cel mai bun regizor Alejandro G. Inarritu. “Vreau sa fac mai multe filme de genul asta si vreau ca mai multe studiouri sa-si asume riscul de-a face astfel de pelicule,” a mai adaugat DiCaprio.

Citeste si despre “Cele mai frumoase cupluri de la Globurile de Aur 2016”!

Foto: Guliver