De-a lungul carierei sale de politician, sotia lui Bill Clinton a fost acuzata deseori ca are o atitudine distanta si ca nu are capacitatea sa atraga alegatorii de partea sa. Cu toate acestea, ultima sa declaratie pe care a facut-o in public poate fi considerata drept cel mai bun discurs al lui Hillary Clinton. 

Candidata care a pierdut in cursa electorala cu Donald Trump a facut cele mai sincere si emotionante declaratii din intreaga sa cariera de politician. Cel mai bun discurs al lui Hillary Clinton ar putea fi considerat ultimul din cariera sa, scrie usatoday.com.

Cel mai bun discurs al lui Hillary Clinton

“Este cel mai bun discurs pe care l-am auzit de la Hillary Clinton in ultimele 18 luni”, a declarat Frank Lutz, consultant politic, intr-o postare pe Twitter, dupa ce sotia lui Barack Obama a pierdut in cursa electorala impotriva lui Donald Trump.

In ultimul sau discurs, Hillary Clinton a declarat ca spera ca Trump “sa fie un presedinte pentru toti americanii” si s-a oferit sa lucreze cu el pentru binele tarii.

“Acesta nu este rezultatul pe care l-am vrut sau pentru care am muncit foarte mult si imi pare rau ca nu am castigat aceste alegeri pentru a promova valorile si viziunea fata de aceasta tara”, a declarat Hillary Clinton. “Este un moment dureros si va fi asa pentru mult timp, insa vreau sa tin minte aceasta experienta. Campania noastra nu a fost despre o singura persoana sau despre o singura cursa electorala, a fost despre tara pe care o iubim, in speranta ca vom construi o America care aduce speranta”. 

Cel mai bun discurs al lui Hillary Clinton a primit foarte multe aprecieri pe Twitter, iar sotia lui Bill Clinton a fost laudata pentru gratia si puterea de care a dat dovada.

Daca ti-a placut acest articol cu cel mai bun discurs al lui Hillary Clinton, iata si un articol cu Melania Trump versus Michelle Obama. Cine are stofa de Prima Doamna?

Foto: Guliver