Chris Martin

Despartirea de Gwyneth Paltrow l-a transformat pe Chris Martin intr-un om nou, capabil sa constientizeze greselile trecutului si sa se bucure de viata.

De-a lungul mariajului ce a durat 12 ani, solistul trupei Coldplay a fost extrem de retinut in declaratii despre viata sa intima. Insa Chris Martin a renuntat la atitudinea sa glaciala si ne-a surprins in mod placut cu marturisirile facute in cadrul unui interviu recent.

“Am trecut prin niste schimbari importante, toata lumea le cunoaste. In urma cu cativa ani treceam printr-o perioada grea in viata mea, ma simteam deprimat si confuz. Niste prieteni mi-au oferit o carte si un poem, iar acestea m-au trimis intr-o calatorie incredibila ce m-a facut sa apreciz viata si sa ma simt fericit ca traiesc.”, a relatat Chris pentru postul de radio 2DayFM.

Solistul Coldplay a mai declarat ca divortul de actrita Gwyneth Paltrow i-a permis sa-si constientizeze greselile si sa isi modifice perspectiva de a privi lumea.

“Poate ca suna simplist, dar dintr-o data ma simt foarte recunoscator pentru faptul ca sunt in viata.”, a marturisit Chris cu sinceritate.

Chiar si un divort poate aduce fericirea

Chris Martin, in varsta de 38 de ani, si Gwyneth Paltrow (43 de ani) au fost casatoriti timp de 12 ani si au impreuna doi copii – Apple si Moses. Cuplul a preferat sa pastreze intimitatea si sa nu se afiseze prea des la evenimente, fiind de asemenea foarte retinut in declaratii.

#tbt #luckiestmomever #exumas

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth si Chris si-au anuntat despartirea in 2014, insa au ramas prieteni si petrec in continuare timp alaturi de copii. Declaratia oficiala postata de cei doi suna astfel: “Cu inimile pline de tristete am hotarat sa ne despartim. Am lucrat intens mai mult de un an pentru a ne rezolva problemele, impreuna sau separat, insa am ajuns la concluzia ca, desi ne iubim foarte mult, vom ramane despartiti.”

Dupa divort, Chris Martin a fost vazut impreuna cu actrita Jennifer Lawrence, insa de curand solistul trupei Coldplay pare a fi indragostit de o alta frumoasa actrita: Annabelle Wallis.

Si Gwyneth Paltrow a reusit sa treaca peste despartire si sa isi gaseasca recent fericirea alaturi de producatorul TV Brad Falchuk.