Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar

Viitoarea sotie a Printului Harry, actrita Meghan Markle a marturisit de curand, potrivit Us Weekly, ca isi doreste sa ii ofere mamei sale un rol mai important la nunta anului, care se va desfasura pe 19 mai 2018. Prin urmare, este foarte posibil ca la intrebarea cine o va conduce pe Meghan Markle la altar raspunsul sa fie Doria Ragland.

Este doar un zvon, dar nu este exclus sa se intample acest lucru. Sursele apropiate spun ca logodnica Printului Harry vrea sa fie condusa la altar de mama ei, gest catalogat ca fiind unul dragut si emotionant. Vom vedea cine o va conduce pe Meghan Markle la altar. Regulile Casei Britanice sunt reguli si pana in mai se pot lua si schimba multe decizii.

Daca ramane ca Meghan sa o aleaga pe mama sa, Doria, in locul tatalui sau, Thomas Markle, Casa Regala Britanica se va confrunta cu inca o exceptie de la reguli.

Kate Middleton a fost condusa la altar de tatal sau Michael cand s-a maritat cu Printul William, in 2011.

Printesa Diana a mers catre altar la bratul tatalui ei, John Spencer, cand s-a casatorit cu Printul Charles, in 1981.

Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar

Cu toate ca tin la reguli si traditii, mai spune sursa care a facut o serie de declaratii celor de la US Weekly, Harry si Meghan intentioneaza sa strecoare si cateva surprize neconventionale. Foarte posibil ca nunta anului sa nu fie impresionanta prin numarul de invitati. De asemenea, cei doi vor sa-i implice in organizare pe prieteni si pe membrii familiilor cat de mult posibil.

Meghan a ramas la mama ei, dupa divortul parintilor

Printul Harry a cunoscut-o si a petrecut mult timp cu mama lui Markle. La Jocurile Olimpice Invictus, din octombrie, Harry i-a cerut permisiunea Doriei de a se insura cu Meghan si a spus despre ea ca este uimitoare. Si cu tatal viitoarei sotii a vorbit de mai multe ori, insa nu s-a intalnit niciodata cu el.

Thomas Markle, totusi, si-a exprimat anterior interesul de a o insoti pe fiica sa la altar. Thomas si Doria au divortat pe cand Meghan avea dor sase ani, iar fata a ramas cu mama ei, care este instructor de yoga si asistent social.

Vrei sa pari mai slaba? Meghan Markle dezvaluie cateva lectii de stil.

Foto: Instagram/Facebook