Tu ai baut vreodata un cocktail cu bere? Iata o idee ingenioasa pe care ne-o propune Ursus Breweries – cocktailuri delicioase care au la baza berea in locul altor bauturi spumante. La fix pentru un mic rasfat de weekend!

cocktail cu bere pahar
In weekend te poti rasfata cu un cocktail cu bere

Cocktail cu bere – Femeile, rasfatatele brandurilor de bere

Desi berea a fost creata de femei (habar n-aveai, nu?) in Antichitate, de-a lungul timpului a fost asociata cu barbatii si cu obiceiurile lor de consum. Astazi, insa, berea a devenit un liant de interactiune sociala si pentru femei. Mai nou, doamnele pot bea chiar si un cocktail cu bere.

Brandurile de bere au inceput sa puna accent pe dorintele femeilor si au creat bauturi mai complexe, mai putin amare, cu arome echilibrate. Este si cazul Redd’s care a gandit astfel de sortimente de bere pentru femei.

„Pe langa detaliile ambalajelor, aromele construite special pentru femei, mesajul delicat, Redd’s s-a uitat si la experientele pe care le poate oferi, iar aici a intervenit natural rolul mixologiei”, declara Gabriela Cretu, Global Brands Director, Ursus Breweries. (n.r. mixologia inseamna arta de a combina bauturi diferite).

Suna interesant – bere si cocktail in aceeasi bautura! Daca esti curioasa sa testezi o astfel de bautura, iata, in continuare, o reteta de cocktail cu bere Redd’s!

Foto: Guliver