Andreea Diaconu FEMEIA ZILEI model roman

O urmarim cu mult interes pe Andreea Diaconu (25 de ani) pe Instagram, pe contul ei jucaus @andreeadiddy, si o admiram inca de la debutul ei in lumea modei pentru look-ul natural, relaxat si original care a ajutat-o sa se pastreze in top. Iar acestea nu sunt singurele motive care ne-au determinat sa facem o pasiune vinovata pentru ea.

Nu si-a dorit sa devina model. Andreea avea 11 ani atunci cand a fost descoperita de un agent la o piscina din Bucuresti si era impotriva modellingului in acel moment. A acceptat in momentul in care agentul respectiv i-a oferit 50 de euro pentru niste poze, Andreea isi dorea foarte mult sa foloseasca acei bani pentru a intra intr-o competitie de karate.

Adora sa calatoreasca. La 20 de ani Andreea s-a mutat la New York pentru a se ocupa mai bine de modelling. “Iubesc sa merg in locuri fascinante precum Argentina, Mexic sau Spania si sa cunosc oameni noi si interesanti. Modellingul mi-a deschis clar foarte multe usi.” a povestit ea pentru The Telegraph.

Andreea isi descrie stilul vestimentar ca fiind unul simplu si marturiseste ca nu poate rezista atunci cand descopera o piesa vintage care-i place. Moda nu a fost in ADN-ul ei si nu-i place sa se gandeasca la ce va purta a doua zi. Cand nu lucreaza, iese in oras (aproape) nemachiata, purtand doar niste mascara.

Playlistul ei seamana cu playlistul nostru. Andreea Diaconu asculta muzica romaneasca veche, The Cure, The Smiths, Feist si dubstep atunci cand face sport.

Este unul dintre putinele manechine care povesteste ca adora mancarea si ca nu se abtine de la micile placeri. Ca sa se mentina in forma alearga si face surfing, iar pe perioada celor 2-3 vizite anuale in Romania, povesteste ca bunica ei ii pregateste toate felurile ei preferate.

Andreea Diaconu si-a deschis un restaurant in Bucuresti

Si nu urmeaza diete stricte… Modelul roman povesteste ca inainte de prezentari si sedinte foto obisnuieste sa mai scada consumul de zahar din alimentatie si cam atat.

Andreea Diaconu iubeste sa citeasca in metrou iar printre scriitorii ei favoriti se numara Henry Miller, Jorge Luis Borges, Susan Sontag si Mircea Eliade.

Andreea Diaconu nu este straina nici de organizatiile caritabile. Ea a facut donatii catre Spitalul St Jude Children’s Research Hospital din Memphis si Art and Abolition, o organizatie care incearca sa combata exploatarea sexuala a copiilor din Africa de Est.

A facut cursuri online de arheologie, psihologie si vorbit in public. Desi nu a obtinut inca o dipoma de la o facultate isi doreste sa faca si asta in viitor.

Este constienta de faptul ca joburile in modelling nu vor dura o viata asa ca Andreea se preocupa si de partea de business. In 2010, ea si-a deschis in Bucuresti restaurantul Moo Moo, impreuna cu un alt model faimos Diana Moldovan.

Daca vrei sa descoperi si alte personalitati din Romania care ne inspira citeste si: “FEMEIA ZILEI. 10 motive pentru care ne place de Loredana”!

Foto: HM.com

Poti da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole interesante!