Depresia dupa sarbatori parca e mai grava ca oricand! Au trecut deja 10 zile de la vacanta si tot n-ai chef sa te intorci la rutina obisnuita. Mai mult, te gandesti cum sa faci sa pleci mai repede intr-o alta vacanta… Se prea poate ca starea proasta sa-ti afecteze si munca. Iesi din acest impas cu un program sanatos de viata!

depresia dupa sarbatori femeie
Depresia dupa sarbatori trebuie indepartata pentru a te putea intoarce la activitatile tale favorite

Depresia dupa sarbatori: Fa-ti planuri si rezolutii pentru noul an

Daca inca n-ai apucat sa-ti asterni pe hartie rezolutiile pentru noul an, acum e momentul sa o faci! Aceasta “miscare” te va mai scoate putin din depresia dupa sarbatori pe care o ai!

Incepe sa-ti planifici o vacanta pentru urmatoarea perioada! Nu trebuie sa fie o vacanta a carei organizare sa-ti dea batai de cap! Gandeste-te la o escapada de 2-3 zile, intr-un loc in care iti doresti demult sa ajungi.

Pune pe lista si 1-2 rezolutii mari pe care vrei sa le implinesti anul acesta, indiferent ca este vorba despre viata profesionala sau cea personala. Daca vrei sa faci o schimbare la job, acesta e cel mai bun moment sa te gandesti la un plan.

Dar nu trebuie sa fie totul atat de serios! Poti trece in lista de dorinte si rezolutii mai mici, dar care conteaza pentru tine. Cum ar fi sa incepi sa mananci mai sanatos, sa te apuci de un curs nou ori sa inveti sa meditezi!

Foto: Guliver