despartire in lumea mondena diane kruger

Dupa 10 ani petrecuti impreuna, Diane Kruger si Joshua Jackson au decis sa puna punct relatiei. Este o despartire in lumea mondena la care noi nu ne-am fi asteptat. Cei doi au inceput sa iasa impreuna in 2006, dupa ce Diane Kruger s-a despartit de sotul ei, regizorul francez Guillaume Canet.

Cei doi au trait impreuna in mai multe orase, inclusiv Paris si Vancouver, iar de curand se mutasera in New York pentru ca Joshua sa se poata ocupa indeaproape de piesa lui, Smart People. La premiera spectacolului, in luna februarie, a fost pentru ultima data cand Diane Kruger si Joshua Jackson au mai aparut impreuna. Iar in luna martie, Diane Kruger a oferit un interviu pentru Net-a-Porter in cadrul caruia a vorbit despre mutarea ei cu Jackson in New York: “E un pas mare, care denota maturitate pentru mine”, a spus ea. “Pentru ca ofer timpul meu unei alte persoane.”

O despartire in lumea mondena pe care nimeni nu o anticipa. Toate lucrurile pareau sa functioneze.

De-a lungul relatiei lor, perechea a evitat orice zvonuri legate de casatorie. Cand a fost intrebata de jurnalisti daca s-a gandit sa faca acest pas, Kruger a raspuns glumet: “Bine ati ajuns la dilema mea.”

Cu toate acestea, starul din filmul The Bridge a povestit intr-un interviu acordat revistei Town & Country luna aceasta. “Iubitul meu are o perspectiva speciala, ii place sa calatoreasca intr-un mod diferit si e deschis la diferite experiente, iar acest lucru e atat de important. La 30 de ani eram deja plictisita de hotelurile de lux.”

Pe chatul cu Entertainment Tonight din noiembrie anul trecut, Jackson a laudat-o, de asemenea pe Diane Kruger pentru modul in care ea a reactionat la scenele de sex intens din emisiunea lui The Affair. “Slava Domnului ca este o actrita si intelege”, a spus actorul in varsta de 37 de ani. “Cred ca ar fi fost foarte dificil sa fiu cu cineva care nu era in lumea asta si sa lucrez un material asa.”

O alta despartire in lumea mondena, mult mai mediatizata in 2016, a fost cea dintre Johnny Deep si Amber Heard!

Daca ti-a placut acest articol da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver