pagina de facebook femei

Ia-ti adio de la setarile care-i lasa pe toti sa-ti posteze pe pagina de Facebook. Sterge din lista necunoscutii care fac comentarii neplacute si ascunde-ti jocurile de genul Farmville. Daca vrei sa fii luata in serios, trebuie sa faci aceste schimbari!

Daca ti-ai facut in urma cu multi ani pagina de Facebook si nu ti-ai revizuit niciodata informatiile postate, e momentul s-o faci. Orice persoana se schimba in timp si ce ti se parea cool in 2011, poate sa ti se para extrem de depasit cativa ani mai tarziu.

Sa iti cureti pagina de Facebook va fi o operatiune meticuloasa, insa doar asa te vei asigura ca vei transmite mesajul corect celor care vor sa ia legatura cu tine dupa ce iti studiaza pagina de Facebook.

Imagineaza-ti toata treaba asta ca pe o curatenie in apartament. Doar ca in loc de camere ai sectiunile cu poze, clipuri, informatii, setari si aplicatii de pe cea mai faimoasa retea de socializare. Acestea fiind zise, sa incepem sa curatam pagina de Facebook.

Pagina de Facebook – 1. Updateaza-ti sectiunea despre tine

Daca ti-ai trecut cumva numarul de telefon pe pagina de Facebook, sterge-l imediat. Pe langa persoanele cu care te stii bine, ai cu siguranta printre prietenii de Facebook si straini care n-ar trebui sa stie astfel de detalii. Scapa si de citatele depresive din Sylvia Plath postate pe pagina de Facebook in perioada emo a adolescentei. Si de diversele teribilisme specifice acelei varste. Nu trebuie sa stergi complet momentele de rebeliune pentru ca pana la urma ele sunt o parte din tine. Dar nu ar trebui ca acestea sa ocupe o pondere insemnata printre informatiile despre tine de pe pagina de Facebook.

Selecteaza-ti la sange prietenii si ascunde-le posturile celor neinteresanti

Pagina de Facebook – 2. Verifica-ti postarile din trecut

Daca esti o “Facebook freak”, iti va fi imposibil sa-ti parcurgi tot istoricul de pe pagina de Facebook. Si din fericire niciun angajator sau posibil iubit nu va avea rabdare sa faca asta. Insa n-ar strica sa arunci o privire de ansamblu pe ele. Mai sterge din statusurile in care te declari fericita ca e frumos afara, multumita ca ai mancat bine si alte postari pur egocentriste si lipsite de imaginatie. N-ar fi rau sa-ti stergi de pe pagina de Facebook si flirturile evidente cu alti tipi, mai ales daca scopul tau e sa te “cumintesti”. Ce ar mai merge aruncat la gunoi? Pozele care nu te mai caracterizeaza deloc. Instantaneele sexy-obraznice de scolarita, pozele in care esti imbracata sumar de la mare si fotografiile in care ai fost tagguita de prieteni, dar care nu te reprezinta deloc.

3. Reevalueaza-ti prietenii de pe pagina de Facebook

Baiatul ala pe care l-ai intalnit o data la un party? Fata aia langa care ai stat la un curs la facultate? Daca nu i-ai mai vazut de mai bine de un an, nu posteaza informatii interesante si nici nu se invart in aceleasi cercuri ca si tine nu-si prea au locul in lista ta. Nu trebuie neaparat sa te desprietenesti de ei, dar poti da Hide Posts ca sa primesti in News Feed doar informatiile cu adevarat valoroase pentru tine. Ca sa-ti fie si mai usor, iti poti grupa prietenii virtuali pe categorii pentru a face aceste setari o singura data. Fireste, pe cei enervanti ii poti bloca la prima abatere.

Foto: Thinkstock