discurusul lui Oprah

Discursul lui Oprah de la Golden Globes a fost indelung aplaudat si ovatiile au aparut si pe internet. Ivanka Trump a incercat sa sustina speech-ul vedetei TV insa a fost criticata de multi oameni si multe vedete.

Discursul lui Oprah de la Globurile de Aur a fost foarte puternic, iar mesajul ei a fost indelung aplaudat atat la show, cat si a doua zi pe retelele de socializare. Desi Ivanka Trump a sustinut ceea ce a afirmat Oprah, celebritatile de la Hollywood nu au avut vorbe frumoase la adresa fiicei lui Donald Trump.

De altfel, este lucru stiut ca vedetele nu il sustin pe Trump, iar cei afiliati lui cad adesea in coilmatorul starurilor pe Twitter.

Asa a fost si in urma speech-ului lui Oprah. Oprah a vorbit despre rasism, despre egalitatea intre sexe, despre cum spera ca intr-o zi nimeni nu va fi nevoit sa spuna “Si eu am fost abuzat sexual”.

Lui Oprah i-a fost decernat premiul Cecil B. DeMille la Globurile de Aur. Iar Ivanka Trump, fiica presedintelui Donald Trump cu prima sotie, Ivana Trump, si-a exprimat sustinerea pe Twitter. Ea a spus ca speech-ul este inspirational si puternic. Ea a incheiat postarea adaugand “Sa ne sustinem unii pe altii, femei si barbati si sa spunem #TIMESUP! (Ajunge!)

Intrucat vedetele nu il sustin pe Trump, au existat cateva nume celebre, care au aratat o atitudine pasiv-agresiva. De exemplu, Alyssa Milano a scris “Minunat! Poti face o donatie Fondului de Aparare Legal Time’s Up, care nu face altceva decat sa ii sustina pe acuzatorii tatalui tau!”.

Discursul lui Oprah, desi unul plin de continut, a lansat adevarate mesaje negative din partea celebritatilor, atunci cand Ivanka Trump a incercat sa obtina popularitate folosindu-se de speech. Harper’s Bazaar a adunat cateva dintre raspunsurile primite de fiica presedintelui Trump.

Chrissy Teigen a spus doar “Iac, pleaca de aici!”. Iar Natasha Rothwell a adaugat “Ivanka Trump, tatal tau este un pradator!”

De altfel multi oameni au sustinut prin mesaje un atac asupra Ivankai si a lui Donald Trump. Oamenii au intrebat daca mesajul Ivankai inseamna ca ea se va ocupa sa il aduca pe tatal sau in fata justitiei. Alti oameni i-au atras atentia ca este ipocrita, lipsita de continut si oprotunista.

Citeste si: Meryl Streep vs Melania si Ivanka Trump: de ce le critica actrita

Foto: Guliver