Ducesa de Cambridge coperta Vogue

Stilul vestimentar adoptat de Ducesa de Cambridge este unul iconic, asa ca imaginea ei se potriveste de minune pe coperta unei reviste faimoase. Pentru prima data, ea va fi vedeta noului numar Vogue, editia din Marea Britanie.

In iunie se marcheaza 100 de ani de la aparitia Vogue UK, care este considera un fel de Sfantul Graal al modei. Cu acest prilej, in revista a aparut un pictorial de 10 pagini cu Ducesa de Cambridge. Shootingul este realizat de fotograful britanic Josh Olins, iar Vogue UK este prima revista de moda pentru care Kate a acceptat sa pozeze.

Pictorialul este facut in Norfolk, Anglia, unde aceasta locuieste cu impreuna cu familia ei. Pe coperta, Ducesa de Cambridge poarta o jacheta si o bluza Burberry impreuna cu o palarie de epoca, iar in interiorul revistei, ea apare purtand o bluza in dungi Petit Bateau, care costa doar 35 de lire pe site-ul brandului.

Ducesa de Cambridge a mai fost curtata si-n trecut de revista Vogue

Aceste doua imagini sunt expuse si la National Portrait Gallery din Londra, patronata de ducesa. Ele sunt incluse ca parte a expozitiei prin care se celebreaza 100 de ani de la aparitia editiei britanice a revistei Vogue. Kate calca pe urmele Printesei Diana care a aparut in respectiva publicatie de patru ori.

Ducesa a fost incantata sa pozeze pentru revista Vogue din Marea Britanie, pe care o considera “o campioana de frunte a portretisticii britanice din 1916 si pana-n prezent”.

Dar exista o sansa ca macar un membru al familiei regale sa nu fie tocmai fericit. In 2011, cand se zvonea ca Ducesa e dorita pentru coperta editiei americane a revistei Vogue, E! a raportat ca Regina Elisabeta a II-a s-ar fi impotrivit ideii.

Cu toate acestea, este un moment important pentru revista Vogue, dar si pentru Regina care implineste 90 de ani. Si poate ca-n ultimii 5 ani ea si-a mai schimbat putin parerea despre acest subiect. Revista va aparea la chioscurile de ziare pe 5 mai.

Despre stilul vestimentar al lui Kate Middleton am mai povestit si-n articolul: „Cinci stiluri diferite ale Ducesei de Cambridge”!

Foto: Twitter

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!