Goldie Hawn si Kurt Russell

Goldie Hawn si Kurt Russell au decis sa se casatoreasca la inceputul anului 2016. Cei doi actori traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste 30 de ani.

Varsta nu este niciodata un impediment atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Acesta este mesajul transmis de Goldie Hawn (70 de ani) si de Kurt Russell (64 de ani). Cei doi actori formeaza unul dintre cele mai longevive si fericite cupluri de la Hollywood.

Goldie Hawn tocmai a implinit 70 de ani. Cu aceasta ocazie, Goldie si Kurt au dezvaluit familiei si prietenilor ca intentionaza sa se casatoreasca. Potrivit publicatiei britanice Sunday Express, nunta va avea loc la o superba ferma din Aspen, Colorado, de Revelion sau la scurt timp dupa Anul Nou.

Pentru ca au asteptat 30 de ani pentru a face acest pas important, Goldie Hawn si Kurt Russell vor petrece pe masura! Tematica nuntii va fi inspirata de elementele Vestului salbatic, cu palarii de cowboy, cai si rock’n’roll.

“Toate rudele sunt incantate de faptul ca au decis, in sfarsit, sa se casatoreasca. Chimia pe care au avut-o la inceputul relatiei este inca prezenta si este evidenta pentru toata lumea din jur.”, a relatat un prieten apropiat cuplului pentru Sunday Express.

Goldie Hawn si Kurt Russell

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti…

Goldie Hawn si Kurt Russell s-au cunoscut in 1968 pe platourile de filmare ale comediei “The One and Only, Genuine, Original Family Band”, dar s-au indragostit iremediabil zece ani mai tarziu, cand au jucat impreuna in comedia romantica “Swing Shift” (1984).

De peste 30 de ani, cei doi artisti traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au creat o familie mare si fericita. Goldie si Kurt sunt parintii lui Wyatt Russell (29 de ani), Kurt mai are un fiu dintr-o relatie anterioara – Boston Russell (35 de ani), in timp ce Goldie este mama celebrei actrite Kate Hudson (36 de ani) si a actorului Oliver Hudson (39 de ani).

Goldie Hawn si Kurt Russell

Fiind intrebata, in trecut, de ce a refuzat sa se marite, Goldie Hawn a raspuns: “Eu si Kurt ne iubim la nebunie si nu vrem sa riscam sa stricam ceva atat de frumos prin casatorie.”

Se pare ca, odata cu varsta, oamenii renunta la fricile irationale si devin mai intelepti, alegand sa se bucure de viata si sa faca doar lucrurile care le aduc fericire.

Casa de piatra, Goldie si Kurt!

Foto: Instagram