imagini cu familia regala britanica

Mii de oameni au iesit pe strazile din Londra in urma cu doua zile pentru a participa la festivitatile care celebrau ziua de nastere a Reginei. Insa cea care a fost in centrul atentiei si vedeta in imaginile cu familia regala britanica a fost stranepoata acesteia.

imagini cu familia regala britanica

Printesa Charlotte si-a facut debutul oficial la balconul Palatului Buckingham impreuna cu ceilalti membrii din familia regala britanica pentru a marca ziua de nastere a Majestatii Sale.

imagini cu familia regala britanica

A fost prima aparitie a micutei de 13 luni in public, dupa ce in aprilie, ea a participat la o sedinta foto speciala. Prezenta ei a fost salutata de sute de utilizatori de pe Twitter care au postat imagini cu ea insotite de comentarii precum: “total cutie”, “too precious” sau “adorable things”. Pentru Printul George aceasta este cea de-a doua aparitie la balcon si a purtat exact aceeasi tinuta pe care Printul William a purtat-o la botezul Printului Harry. Nu e asa ca e o alegere inspirata?

Pe o pagina de Facebook am descoperit un colaj neasteptat cu familia regala britanica

colaj diana Kate Middleton

Fanii Printesei Dianei care au creat pagina Princess Diana ce are aproape 700000 de followersi au remarcat o asemanare incredibila intre o imagine cu Ducesa de Cambridge si Printesa Inimilor. Singura diferenta dintre cele doua poze, este, dupa cum bine remarca un user, faptul ca Ducesa zambeste in timp ce Printesa pare extrem de trista.

imagini cu familia regala britanica

Inainte de iesirea la balcon, Regina Elisabeta a II-a a participat la Trooping the Colour Ceremony de la Horse Guards Parade, in cadrul careia au fost prezenti 1.400 de soldati, 200 de cai si peste 400 de muzicieni.Evenimentul militar a inceput la Horse Guards Parade la 10 dimineata si face parte din festivitatea pentru celebrarea monarhului inca de la mijlocul anilor 1700.

Regina a fost imbracata intr-un costum verde si a fost dusa la Horse Guards Parade intr-o trasura, alaturi de sotul ei Printul Philip, care a purtat o piele de urs. Printul Harry, insotit Ducesa de Cambridge si ducesa de Cornwall au sosit intr-o alta trasura.

Tot despre familia regala britanica am mai povestit si-n articolul: “Vacanta la schi a familiei regale: cele mai frumoase poze”!

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto