Gianni Versace

American Crime Story este unul dintre serialele pe care nu trebuie sa le ratezi daca iti place sa savurezi o drama buna, al carei fir narativ este legat si de fapte reale. Noul sezon este o ecranizare a mortii celebrului designer italian Gianni Versace. Fostul iubit al designerului a avut cateva cuvinte de spus despre primele imagini din seriale care au aparut in presa internationala. Mai ales ca Ricky Martin e cel care il intrepreteaza!

Gianni Versace
Ricky Martin, in rolul lui Antonio D’Amico, fostul iubit al lui Gianni Versace

In 1997, Gianni Versace a fost impuscat mortal in fata casei sale din Miami. Viata, dar si moartea prestigiosului designer italian au fost subiectul a numeroase articole, romane non-fiction si filme documentare. Pentru anul viitor, decesul creatorului de moda va fi prezentat in seria American Crime Story.

Intr-un interviu acordat luna trecuta publicatiei The Gurdian, fostul iubit al designerului, Antonio D’Amico, spune ca mereu a fost vorba de exagerari. „S-au scris si s-au spus atatea despre aceasta crima, este vorba despre mii de supozitii probabil si totusi nu e nici macar o urma de realitate in ele.”

Fostul iubit al designerului a fost deranjat in special de scena in care Ricky Martin, care il joaca pe D’Amico in American Crime Story, este prezentat tinand in brate corpul neinsufletit al iubitului sau. D’Amico spune ca scena seamana foarte bine cu sculptura lui Michelangelo, Pieta, in care Fecioara Maria tine in brate trupul lui Iisus coborat de pe cruce. „Inteleg ca este vorba despre o reprezentare poetica a evenimentelor, dar lucrurile nu s-au petrecut deloc asa.”

#ACSVersace

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Premiera noului sezon din American Crime Story ca avea loc in 2018. Rolul lui Gianni Versace va fi jucat de catre actorul venezuelean Edgar Ramirez in timp ce rolul Donatellei Versace, sora designerului, va fi jucat de catre Penelope Cruz.

Foto: @entertainmentweekly, Instagram.

Modellingul este o meserie la care viseaza toate fetele. Si pe buna dreptate. Este una dintre cele mai bine platite meserii din industria modei. Iata care sunt cele mai bine platite modele din lume.