Gigi Hadid si Kate Moss

Gigi Hadid si Kate Moss intra in istorie cu noua campanie Stuart Weitzman. Fotomodelul momentului Gigi Hadid pozeaza alaturi de legenda Kate Moss intr-o reclama la pantofi ce va ramane in mintea pasionatilor de moda.

Gigi Hadid si Kate Moss pozeaza impreuna intr-o reclama la pantofi Stuart Weitzman, imaginile fiind surprinse de celebrul fotograf Mario Testino.

Pentru a reda faptul ca incaltamintea brandului mai sus amintit se adreseaza femeilor de orice varsta, au fost alese Gigi Hadid si Kate Moss, doua fashion icons din generatii diferite.

Cele doua modele, desi din perioade diferite ale modei si cu o diferenta de generatie simtitoare (Moss, 43 de ani, Hadid, 22 de ani), au multe lucruri in comun.

Gigi Hadid si Kate Moss au inceput sa fie prezente in industria modellingului de tinere (Hadid de la 14 luni, in timp ce Moss de la 15 ani). Ambele fashion icons adora sa isi inceapa sedinta foto cu o cafea mare. Si ambele sunt superbe.

Pentru aceasta reclama la pantofi, Testino a ales fotografia alb-negru, iar vedetele sunt imbracate complementar: in alb si negru.

Gigi Hadid si Kate Moss au pozat in aceasta campanie Weitzman si alaturi de modelul masculin Jordan Barrett, care apare fara pantofi, intins pe podea, si peste care cele doua blonde faimoase pasesc.

Campania aceasta reuseste sa intre in istorie atat pentru ca doua fashion icons de aceasta talie se intalnesc, sub aparatul foto al celebrului fotograf de moda Mario Testino, cat si pentru ca elimina o linie intre cele doua generatii de modele.

Noua generatie de modele nu a fost deloc acceptata de fosta generatie de fashion icons. Gigi Hadid si Kendall Jenner, printre altele, au fost aspru criticate de supermodelele generatiei anilor ’90: Kate Moss, Naomi Campbell sau Cindy Crawford, pe motiv ca celor de acum le este mai usor si lucreaza mai putin.

Adesea, supermodelele generatiei trecute au afirmat ca modelele prezentului nici nu au nevoie de agentii si ca au vizibilitate datorita instagramului. Si tocmai de aceea munca lor este mult mai usoara. Atat Hadid cat si Jenner au dat replica acesor comentarii malitioase, afirma W Magazine, spunand ca nu este adevarat, ca merg si ele la castinguri, la sedinte foto si ca sunt nevoite sa treaca prin aceleasi etape, chiar daca sunt mai vizibile datorita retelelor sociale.

Desi au existat divergente, Gigi Hadid si Kate Moss au pozat impreuna la aceasta reclama de pantofi si nu putem decat sa ne bucuram ca doua fashion icons au scris istorie impreuna.

Citeste si: Sexy la 53 de ani: cum arata mama modelelor Gigi si Bella Hadid

Foto: Guliver