Glumele de Oscar ale lui Jimmy Kimmel au avut si castigatori de jet ski

Multe replici amuzante s-au spus cu prilejul celei de-a 90-a editii a ceremoniei de acordarea a premiilor Oscar 2018! Discursul gazdei, a celebrului prezentator de televiziune american Jimmy Kimmel a fost pe cat de comic si savuros, pe atat de inteligent. In top trei, iata care au fost glumele de Oscar ale lui Jimmy Kimmel!

Printre comentarii si discursuri motivationale legate de miscarile #MeToo si #TimesUp, care au luat amploare anul trecut si care se refera la abuzurile sexuale din lumea filmului, s-au strecurat si replici acide, pline de umor de calitate, care vor ramane in istoria cinematografiei hollywoodiene. Este vorba despre glumele de Oscar ale lui Jimmy Kimmel. Amfitrionul galei a avut, totusi, misiune grea, dupa ce anul trecut s-au incurcat plicurile castigatoare. A avut ceva explicatii de dat si le-a oferit in stilul caracteristic, scrie cinemablend.com.

Prima dintre glumele de Oscar ale lui Jimmy Kimmel

Era previzibil ca prezentatorul galei Oscarurilor va spune doua cuvinte si despre incidentul plicurilor de anul trecut, cand cuplul de actori Warren Beatty si Faye Dunaway au anuntat ca fiind castigatorul marelui premiu filmul “La La Land”, in locul peliculei “Moonlight”. Chiar daca Academia Americana de Film a facut tot ce a putut sa musamalizeze acest nefericit moment de la Oscar, Jimmy l-a readus in atentia tuturor, facand haz de necaz: “In acest an, cand va veti mai auzi numele, nu va ridicati imediat. Acordati-ne un minut. Nu vrem sa repetam greseala!”.

A doua dintre glumele de Oscar ale lui Jimmy Kimmel

Tot anul trecut s-a disecat discrepanta financiara din cazul actorilor Mark Wahlberg si Michelle Williams, care au jucat in filmul “All the Money in the World”. Astfel, Mark a fost remunerat cu peste un million de dolari, in timp ce Michelle a primit 80 de dolari pe zi. Pana la urma, Wahlberg a donat suma de bani, dar faptele au ramas, mai ales ca ambii au fost reprezentati de aceeasi agentie. Agentii de pe taramul hollywoodian sunt recunoscuti ca fiind necinstiti, iar Kimmel s-a bucurat de prilej sa scoata acest neajuns in evidenta. Intr-o sala imensa plina cu actori, prezentatorul a spus ironic: “Trebuie sa recunosc ca m-a socat aceasta poveste, pentru ca, daca nu avem incredere in agenti, atunci in ce sa mai avem incredere?”.

A treia dintre glumele de Oscar ale lui Jimmy Kimmel

In cele din urma, toata lumea stie ca discursurile la Oscar tind sa dureze o vesnicie. O fi un show care dureaza cateva ore bune, dar asta nu inseamna ca lucrurile pot fi lasate sa iasa de sub control. De aceea exista un prezentator care are misiunea, printre altele, de a fluidiza un pic “traficul” de pe scena. In acest an, Kimmel a vrut sa gazduiasca cea mai scurta ceremonie din cate au fost cu prilejul acordarii Oscarurilor. Cum? Le-a spus actorilor care urmau sa accepte trofeele mult-visate ca cine va avea cel mai scurt discurs la finalul serii va castiga un jet ski! Ambarcatiunea a fost adusa pe scena si a fost prezentata de Helen Mirren, care a purtat o tinuta demna de Regatul de Gheata. Jimmy a precizat ca Helen nu este inclusa in premiu. “De ce sa pierdeti timp pretios multumindu-i mamei cand ati putea sa ii oferiti calatoria vietii sale cu acest jet ski nou?”, a intrebat Kimmel la un moment dat.

Memorabile au fost si replicile legate de scandalul sexual in care este implicat pana peste cap Harvey Weinstein. Jimmy a aratat spre statueta de Oscar si a spus: “Oscar este barbatul cel mai respectat si iubit de la Hollywood. Exista un motiv bun pentru asta: priviti-l! Isi tine mainile la vedere, nu spune niciodata un cuvant vulgar si, cel mai important lucru, nu are deloc penis”, a concluzionat Kimmel.

Poate vrei sa afli si care sunt cele mai elegante si stylish cupluri la Gala Oscar 2018!

Foto: GULIVER