Helen Mirren, o aparitie fermecatoare

Pentru Helen Mirren, varsta reflecta doar frumusete si bucurie. Actrita a facut piruete si a fost in centrul atentiei la premiera filmului “Trumbo”.

Ca o adevarata lady, Helen Mirren stie sa imbine eleganta cu farmecul personal inconfundabil. Intr-o superba rochie neagra ce ii dezvaluia gambele, actrita a incantat publicul cu piruete, cu zambete si cu veselie.

Helen Mirren, o aparitie fermecatoare

Actrita in varsta de 70 de ani a pasit cu incredere si jovialitate pe covorul rosu cu ocazia premierei din Los Angeles a filmului “Trumbo”. Rochia neagra ii scotea in evidenta silueta zvelta, mulandu-se perfect cu fiecare miscare. Accesoriile au constat intr-o poseta de culoare rosie, pantofi cu toc si ceas. Look-ul a fost completat de un machiaj elegant, asortat cu zambete din plin.

Anii nu sunt o bariera

Stralucitoare precum un trandafir englezesc, Helen Mirren s-a lasat fotografiata in timp ce facea piruete si se simtea excelent in pielea ei. Naturaletea si exuberanta actritei au atras simpatia nu doar a publicului, ci si a companiilor de produse cosmetice.

La varsta de 70 de ani, Helen Mirren a devenit imaginea unei linii cosmetice, ceea ce este o adevarata realizare, dupa cum insasi actrita recunoaste: “Era in sfarsit timpul ca cineva de varsta mea, nu neaparat eu, sa faca asta. Toata viata ai parte numai de imagini cu fete perfecte, incredibil de tinere, iar asta te face sa aspiri sa devii ca ele. Nici macar nu vorbim despre femei de 25 de ani care apar in reclame, ci mai degraba despre adolescente de 15 ani. Cine arata de 15 ani? Nu este corect.”

La premiera “Trumbo”, pe covorul rosu alaturi de Helen Mirren au mai fost prezente Elle Fanning si Diane Lane. Filmul este ecranizarea vietii lui Dalton Trumbo, un celebru scenarist de la Hollywood din anii ’40, care a fost pedepsit cu inchisoarea din cauza convingerilor sale politice.

Foto: Guliver