Imaginea cu Madonna si fiica ei a fost apreciata, dar si aspru contestata

Anul trecut, a fost cu siguranta anul parului axial purtat cu mandrie. Fie ca a fost vorba despre Lady Gaga sau despre Gigi Hadid, starurile au tinut sa-si lase descoperite zonele neepilate de la subrat. Cireasa de pe tort a fost imaginea cu Madonna si fiica ei, Lourdes Leon, de 21 de ani, care si-a etalat in toate splendoarea parul de la subrat.

Imaginea cu Madonna si fiica ei a fost apreciata, dar si aspru contestata

Cei mai multi fani care urmaresc contul de Instagram al vedetelor s-au aratat surprinsi, scrie popculture.com, insa nu in cel mai placut mod, de imaginea cu Madonna si fiica ei, Lourdes. Madonna apare intr-o ipostaza de mama neobisnuita, “cool”, care imbratiseaza trendurile ce anima generatia mai tanara, iar Lourdes, cu buzele de un rosu impecabil si sprancene perfecte, socheaza cu dezvaluirea parului destul de lung de la subrat. Hipnotizat, probabil, unul dintre cei care ii urmaresc contul le-a urat acestora Harry New Year! in loc de Happy New Year!

Long hair…… Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove

A post shared by Madonna (@madonna) on

Moda care presupune refuzul de a indeparta parul axial nu este recenta. Madonna a pozat in Playboy, in anii ’80, avand zona subratului neepilata. In urma cu cativa ani, in 2014, Madonna a repetat figura si a postat un selfie lasand descoperita zona cu par axial.

Imaginea cu Madonna si fiica ei a impartit fanii in doua tabere

Anul trecut, vedetele precum Lady Gaga si Gigi Hadid au dat din nou startul acestui trend. Lady Gaga a aparut nemachiata, relaxata si cu bratele usor ridicate, lasand sa se vada zona subratului recent rasa. Vedetat a fost criticata, dar si admirata.

Like a summer peach 🍑 jus juicin' xoxo, Joanne #joanneworldtour #rehearsal

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Gigi Hadid a pozat cu subratele neepilate la vedere in Love Advent calendar, gest care a incins retelele de socializare.

Nici bine nu s-a stins subiectul despre parul de la subrat al lui Gigi Hadid, ca a aparut imaginea cu Madonna si fiica ei. Madonna a tinut sa puncteze ca „te simti frumoasa atunci cand esti multumita de felul in care arati, esti increzatoare si ai facut ceva bun”.

S-ar putea sa fie vorba despre idei gresite despre feminism pe care nu trebuie sa le mai crezi.

Foto: Instagram