Actorul Johnny Depp

Actorul Johnny Depp risca sa stea zece ani dupa gratii pentru ca si-a dus cei doi catei pe platourile de filmare! Autoritatile din Sydney il acuza ca a adus patrupedele pe teritoriul Australiei fara sa respecte regimul de carantina din aceasta tara si il ameninta cu inchisoarea.

Dragostea pentru caini pune in pericol libertatea actorului Johhny Depp. Aflat in Australia pentru filmarile celui de-al cincelea lungmetraj din seria “Piratii din Caraibe”, starul american i-a adus cu el si pe cei doi caini ai sai, Pisol si Boo.
Gestul sau are insa repercusiuni neasteptate: Australia are reguli foarte stricte in ceea ce priveste musafirii canini si nu permite accesul acestora in tara fara acceptul prealabil al autoritatilor, interdictie omisa de Depp!

Johnny Depp, fotografiat pe treptele avionului cand a aterizat in Australia
Johnny Depp, fotografiat pe treptele avionului, dupa ce tocmai aterizase, impreuna cu Pistol si Boo, in Australia

Pozele compromitatoare

Potrivit publicatiei Sydney Morning Herald, Johnny Depp a ajuns in Queensland la bordul unui avion privat impreuna cu iubita lui, Amber Heard, si cu cei doi catei, Pistol si Boo, si ar fi putut trece neobservata greseala de a-si fi adus patrupedele cu el daca niste paparazzi vigilenti nu ar fi publicat imagini in care apare toata “delegatia”- atat cei doi iubiti, cat si animelele lor de companie.
Cum in Australia nu poti duce animale fara sa anunti autoritatile, reprezentantii politiei s-au sesizat odata cu aparitia in presa si pe retelele de socializare a pozelor care dovedeau prezenta celor doi catei pe teritoriul statului si a fost demarata o ancheta.

De altfel, publicatia citata sustine ca insusi Ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, l-ar fi amenintat pe actorul american ca Pistol si Boo vor fi confiscati si eutanasiati daca nu parasesc tara in maxim 48 de ore.
Oficiali guvernamentali au declarat pentru Sydney Morning Herald ca ancheta il vizeaza atata pe Johnny Depp – care risca o condamnare la zece ani de inchisoare si o amenda de 340.000 de dolari – cat si pe iubita lui si pe membrii echipajului – acuzati de complicitate si tainuire.

Reactie fara efect

Actorul i-a expediat pe cei doi catei inapoi in America, asa cum i-au cerut autoritatile australiene, dar asta nu il scapa de procesul penal! Faptul ca exista dovezi certe a prezentei lui Pistol si Boo in Australia, dar si declaratiile oficialilor din Queensland, care sustin ca nu au fost anuntati de catre Johnny Depp ca este insotit de cainii sai, asa cum cere legislatia, creste exponential riscul actorului de a petrece zece ani in spatele gratiilor!
Asadar, daca vreti sa mergeti in Australia si sa va luati cu voi si animalele de companie, nu omiteti sa anuntati autoritatile. Sigur, asta daca nu vreti sa ii tineti companie lui Depp!