Johnny Depp

Publicul il adora pe Johnny Depp pentru personajele sale excentrice, insa compania Disney si fratii Coen nu au apreciat initial originalitatea actorului.

Johnny Depp a devenit unul dintre cei mai iubiti actori ai acestei generatii, iar preferinta sa pentru roluri bizare i-a crescut popularitatea de-a lungul timpului. In prezent, Depp (52 de ani) este unul dintre cel mai bine platiti actori de la Hollywood, insa drumul catre succes i-a fost pavat cu refuzuri, jigniri si momente penibile de la auditii si filmari.

Actorulisi aminteste un astfel de moment petrecut in timpul filmarilor pentru franciza “Piratii din Caraibe”. Inca din 2003, personajul Jack Sparrow a devenit unul dintre favoritele publicului din intreaga lume, desi compania Disney a avut retineri fata de aceasta interpretare si a dorit chiar sa il concedieze pe Johnny Depp.

Inconfundabil pentru unii, deranjant pentru altii

“Da, au vrut sa ma concedieze. Producatorul Michael Eisner s-a enervat si a spus: «Johnny Depp ne strica filmul! Este beat? Este homosexual?» Bineinteles ca m-am asteptat sa fiu concediat, dar am primit un telefon de la cineva din conducerea Disney, care a fost suficient de curajos sa ma intrebe: «Ce naiba faci?», iar apoi au urmat aceleasi intrebari: «Este beat? Este homosexual?» Tot ce am putut sa raspund a fost: «Pai nu stii ca toate personajele mele sunt homosexuale?». In acel moment eram sigur ca o sa ma concedieze, insa nu au facut-o, nu stiu din ce motive. In schimb, s-au gandit sa puna subtitrare pentru ca nu intelegeau ce spune Capitanul Jack Sparrow.”, a relatat Depp in cadrul A.F.I. Fest.

Johnny Depp

Franciza “Piratii din Caraibe” a adus companiei Disney castiguri de peste 1 miliard de dolari in intreaga lume si a transformat personajul Jack Sparrow in simbolul aventurierului excentric.

Aceasta a fost una dintre ocaziile fericite in care Johnny Depp a demonstrat scepticilor ca este un actor original. Alte auditii nu au avut acelasi impact, iar producatorii nu s-au lasat convinsi de interpretarea sa inimitabila. Un astfel de caz s-a intamplat cu putini ani in urma la o proba pentru un film regizat de fratii Coen.

“Imi amintesc foarte clar linistea apasatoare care s-a instalat dupa ce am terminat proba. Imi doream sa plec cat mai repede de acolo, iar ei voiau sa scape cat mai repede de mine.”, a povestit amuzat Johnny Depp.

Foto: Instagram