Redactorii de la Thechive.com au cautat cu lupa in destinele starurilor care tin titlurile ziarelor de azi si au descoperit care sunt vedetele care au facut munca de jos.

Johnny Depp vine in Romania, in premiera, pe 6 iunie, la Romexpo, intr-un concert-eveniment, alaturi de The Hollywood Vampires, trupa din care mai fac parte Alice Cooper si Joe Perry, anunta organizatorii Phoenix Entertainment.

Devenit celebru din postura de actor, Johnny Depp vine in Romania de data aceasta in calitate de chitarist al trupei The Hollywood Vampires. Grupul a fost fondat in anul 1970 de catre Alice Cooper si din componenta lui au facut parte, de-a lungul timpului, nume mari ca John Lennon sau Ringo Starr.

Anul trecut, The Hollywood Vampires i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) care, alaturi de Alice Cooper, au sustinut un concert la Festivalul Rock din Rio de Janeiro. Succesul rasunator de care s-au bucurat acolo i-a determinat pe cei trei sa porneasca un turneu mondial, al carui debut va avea loc pe 24 mai.

Johnny Depp vine in Romania in acelasi an in care si-a facut debutul la unul dintre cele mai rasunatoare evenimente ale industriei muzicale: gala premiilor Grammy, din februarie.

Primul concert al trupei va avea loc la Turning Stone Resort & Casino, New York, pe 24 mai. Dupa acest show, Hollywood Vampires va sustine reprezentatii si in Europa, prima fiind anuntata pentru Lisabona, Portugalia, pe 27 mai.

Johnny Depp vine in Romania

Johnny Depp vine in Romania – preturile biletelor

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires din Romania, de pe 6 iunie, sunt puse in vanzare la urmatoarele preturi, in functie de categorie:

  • Diamond Circle 439 ron
  • Golden Circle 249 ron
  • Normal Circle 149 ron – disponibile in numar limitat.

Dupa epuizarea acestora, preturile vor fi:

  • 459 ron la Diamond Circle
  • 279 ron la Golden Circle
  • 169 ron la Normal Circle.

Dincolo de talentul sau actoricesc incontestabil, Johnny Depp s-a remarcat si printr-o viata personala tumultoasa. Doua mariaje –  cu  Lori Anne Allison din 20 decembrie 1983 pana in 1985 si cu Amber Heard (cei doi sunt casatoriti in prezent) – doua logodne – Jennifer Grey si Sherilyn Fenn – si mai multe relatii de lunga sau de scurta durata – printre care si cu Winona Ryder, Kate Moss (4 ani), Vanessa Paradis (14 ani) – i-au adus lui Depp reputatia de sex simbol.

Prezenta trupei The Hollywood Vampires in Romania face parte din concertele anului 2016.

Foto: Getty