Kate Hudson

Cand ai 38 de ani se presupune ca faci o petrecere restransa, alaturi de sot si copii. Ei bine, Kade Hudson arata ca, de fapt, la 36 de ani poate fi exact ca la 20!

Petrecerea data de Kate Hudson cu ocazia zilei ei de nastere a avut toate ingredientele unui dezmat autentic, cu toate picanteriile de rigoare.

Kate Hudson, petrecere monstru

Cum la Hollywood varsta a ajuns sa fie o conventie – ce daca nu mai ai 20 de ani?, iar mosternirea genetica e venerata printre odraslele cu parinti celebri – Goldie Hawn a fost o veritabila “party girl”, Kate Hudson a facut tot posibilul ca, de ziua ei, sa fie totul ca la carte… ca la cartea cu pacate, mai exact, pentru ca petrecerea organizata in weekend a semanat perfect cu un chef adolescentin, dat in lipsa parintilor!

Kate a sarbatorit impreuna cu Derek Blasberg si Jennifer Meyer

Alcool, costume la limita decentei, si mai mult alcool, muzica disco, tigari (oficial, legale), tacamul complet pentru a respecta tema petrecerii: “hot mess”. Bonus, actrita a aratat si ca e cat se poate de relaxata privind varsta pe care a implinit-o – 36 de ani – si s-a comportat ca o tinerica lipsita de inhibitii.
Mai mult, a postat chiar si pe retelele de socializare cateva poze, ca sa stie toata lumea cat de frumoasa e viata cand iti serbezi ziua de nastere cu o petrecere monstruoasa, care o face invidioasa pana si pe Paris Hilton, recunoscuta drept “regina party-urilor”.