Kate Middleton redactor la Huffington Post

Kate Middleton a invatat de la Regina Angliei ca e esential sa ramai mereu in contact cu supusii tai pentru a-ti creste popularitatea, asa ca a acceptat o provocare lansata de Huffington Post.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge si sotia Printului William, va fi timp de o luna editorul serviciului de stiri online, Huffington Post din Marea Britanie. Ea-si doreste sa creasca astfel gradul de constientizare al problemelor de sanatate mintala care pot aparea in cazul copiilor.

Kate Middleton va invita o echipa de la Huffington Post la Palatul Kensington la mijlocul lunii februarie si se va folosi rolul de redactor pentru a evidentia munca profesorilor, parintilor, cercetatorilor si profesionistilor din domeniul sanatatii mintale.

“Ducesa de Cambridge a facut din sanatatea mintala un element-cheie al muncii sale din ultimii ani. Ea este incantata de faptul ca Huffington Post o va ajuta sa puna pe un prim-plan aceasta tema importanta”, au declarat reprezentatii familiei regale. “Ducesa va arata contributia diverselor figuri de frunte din sectorul sanatatii mintale: de la cercetatori pana la parinti si profesori.”

Nu doar Kate Middleton cocheteaza cu jurnalismul. Si sora ei a scris articole in trecut!

Una dintre fundatiile caritabile sustinute de Kate, 34, inca din 2011 este Place2Be, o fundatie care ofera servicii de suport emotional, ajutand peste 67.000 de copii din 175 de scoli din Marea Britanie. “Suntem incantati ca Ducesa de Cambridge se alatura echipei Huffington Post din Marea Britanie pentru a fi timp de o luna redactor”, a declarat Stephen Hull, redactor-sef Huffington Post in Marea Britanie. “Confruntarea cu problemele de sanatate mintala a fost un accent editorial major pentru noi si sunt foarte incantat ca vom lucra impreuna pe un astfel de proiect important.”

Kate Middleton nu este primul membru din familia ei care a fost implicat in jurnalism. Sora ei, Pippa Middleton, a scris articole pentru revista Vanity Fair si a colaborat si cu ziarul Daily Telegraph insa colaborarea a incetat dupa sase luni, deoarece cititorii nu au primit cu foarte mult interes articolele scrise de aceasta. Noi speram ca Ducesa de Cambridge va avea mai mult succes!

Citeste si: “Kate Middleton la fel de senzuala ca o Bond Girl”!

Foto: Guliver