Aproape oricine a purtat rochie a trecut macar o data prin asa ceva. I s-a intamplat si lui Kate Middleton care a imbracat rochia alba, oferind o transpunere in cotidian a momentului Marilyn Monroe.

Lui Kate nu i s-a intamplat la filmarea vreunei pelicule celebre iar, in cazul ei, momentul nu a fost regizat. Ducesa de Cambridge se afla alaturi de sotul ei, printul William, in India, in cadrul uneia din cele 22 de vizite oficiale pe care perechea regala le are programate in cadrul acestui turneu.

Kate Middleton rochia alba

Rochia alba, imaginea senzualitatii

Astfel, in timp ce mergea alaturi de William, Kate a trebuit sa faca fata vantului jucaus din New Delhi care i-a ridicat rochia alba mult deasupra genunchiului. Momentul a fost similar deja celebrei situatii din “Seven Year Itch/ Sapte ani de casnicie”, care a facut-o celebra pe Marilyn Monroe. Acolo, actrita, care purta tot o rochie alba, se afla deasupra unei guri de aerisire a metroului cand, un val de curent a facut ca faldurile rochiei sa pluteasca asemenea unui fluture. Pentru jumatatea anilor ’50, cand a fost lansat filmul, imaginea a fost considerata una dintre cele mai sexy din cinematografia mondiala.

Marilyn Monroe rochia alba

Senzualitate a emanat din plin si Kate care a fost perfect stapana pe situatie si a reusit sa “tina piept” vantului cu discretie. Si, totusi, momentul Marilyn a fost recreat.

La New Delhi, Kate a purtat o creatie Emilia Wickstead, al carei pret este de aproximativ 1.500 de lire sterline.

Kate Middleton rochia alba

Femeile celebre din Casa Regala a Marii Britanii par sa fie iubite de vantul indian. Momentul oferit de Kate Middleon si a ei rochie alba s-a mai petrecut in urma cu ceva ani. De acea data la Cairo, iar protagonista a fost Printesa Diana.

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante! 

Foto: Getty