secretele unui par frumos kate middleton

Anumite adevaruri sunt general valabile: cookie-urile cu ciocolata sunt delicioase, pisicile sunt super amuzante, iar Kate Middleton are par absolut incredibil. Si daca cu toatele putem urmari clipuri din care aflam cum sa ne realizam anumite coafuri, nu mereu avem acces la secretele pentru intretinerea corecta a parului. Asa ca daca vreti sa aflati care sunt secretele unui par frumos, Richard Ward le-a dezvaluit pentru Daily Mail.

Iata tot ce trebuie sa stii pentru ca parul tau sa aiba volum, stralucire, exact precum cel al Ducesei de Cambridge:

O uscare profesionista face orice tunsoare sa arate excelent

“Daca sunteti indragostite de parul lui Kate Middleton atunci trebuie sa stiti ca secretul lui consta in felul in care este uscat”, spune Richard Ward, adaugand ca ar trebui sa investim intr-un uscator de calitate, exact cum sunt cele de la saloane.

Ward ne sfatuieste sa incepem cu o spalare buna, mai ales daca avem parul fin, apoi sa continuam cu uscarea pana cand parul e cam 75% uscat. “Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii este ca-si usuca parul prea mult si apoi il agreseaza si mai tare cu o placa de indreptat parul “, avertizeaza Ward. Aplica o cantitate mica de produs pentru protectie – Ward prefera un elixir de ulei de Argan.

Din secretele unui par frumos: tunderea periodica a varfurilor este obligatorie

Este tentant sa astepti perioade lungi de timp inainte de a-ti tunde varfurile din nou, dar printre secretele unui par frumos Ward include si vizitele la salon de minim patru ori pe an pentru indepartarea varfurilor despicate.

Fa o mare schimbare din cand in cand

Te-ai plictisit de parul tau? Atunci poate ar trebui sa treci pe la salon si sa nu-ti tunzi doar varfurile, ci mai mult din lungimea parului tau. In loc de tunsoarea ta tipica poti incerca un bob sau o tunsoare pixie. Desi pe Ducesa de Cambrigde n-am vazut-o inca incercand ceva atat de curajos, asteptam cu nerabdare momentul in care o va face!

Daca esti fana Ducesei de Cambridge citeste si despre cele cinci stiluri vestimentare abordate de Kate Middleton!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver