Keira Knightley

Inspirate de evenimente importante din viata lor, de carti citite sau personaje jucate, unele dintre vedete aleg pentru copiii lor nume care sa ii faca celebri inca din primele zile de viata. 

Numele fetitei actritei Keira Knightley (30 de ani), dezvaluit recent chiar de catre proaspata mamica, este o surpriza ce demonstreaza ca bizareria este unul dintre punctele forte ale vedetelor.

Cand vine vorba despre prenume, putini sunt cei care spun ca sunt mandri de alegerea facuta de parintii lor la nastere. Multi sunt cei convinsi ca li s-ar fi potrivit un cu totul alt nume, ca personalitatea lor nu este bine pusa in valoare de cel pe care il poarta.

Dincolo de alegerile ridicole, sunt situatii in care parintii par ca vor sa le traseze copiilor un anume drum in viata si aleg nume bizare, cu semnificatii deosebite. Recent, despre Kim Kardashian s-a vorbit ca l-ar putea numi pe baietelul pe care i se va naste la finalul acestui an – al doilea copil ai ei si al lui Kanye West – , in opozitie cu prenumele surorii sale mai mari, North. Si, uite asa, cei doi copii ai lor ar risca sa devina o transpunere umana a punctelor cardinale. Starleta si sotul ei au negat recent si au spus ca sa-si numeasca al doilea copil South West “ar fi cea mai proasta idee”.

Un nume pentru un destin

Aceasta tendinta de a soca este frecventa mai ales in randul vedetelor. Keira Knightley nu face nici ea exceptie. Devenita mama de curand, actrita “a lasat sa-i scape care este prenumele fiicei ei”. Edie! Un prenume cu puternic accent masculin.

Intr-un interviu acordat Elle Magazine, actrita in varsta de 30 de ani a discutat cu candoare despre provocarea de a fi mama.

“Chestia cu iubirea este uimitoare. Este iubire primara, nealterata in vreun fel, ceea ce este extraordinar. Iar capacitatea de a nu dormi mai mult timp si a continua sa faci asta… nu e deloc placuta si nu am crezut vreodata ca voi putea sa fac asa ceva pentru mai mult timp”, spune ea.

In ceea ce priveste criticile pe care le-a primit cu privire la corpul ei, Keira pare sa nu-i pese. Este impacata cu felul in care arata, mai ales acum, ca este mama.

Ce-i mai place de ea!

“Femeie fiind, esti intotdeauna nemultumita de anumite pati ale corpului tau. Eu insa am trecut printr-o sarcina, o nastere si acum imi alaptez copilul si, wow! corpul meu este extraordinar si nu am de gand sa nu il mai plac pentru ca este asa cand, in realitate, este al naibii de frumos!” considera ea.

Actriţa Keira Knightley si sotul ei, rockerul James Righton, au devenit pentru prima data parinti, dupa ce actrita britanica a nascut primul copil al cuplului. Ambii parinti au dorit sa pastreze cat mai discreta atat sarcina, cat si nasterea, atat sexul copilului, cat si numele acestuia fiind facute publice la mai bine de patru luni de la venirea lui pe lume.

Cu parinti celebri, copiii nu pot fi altceva decat vedete.

Foto: Guliver