Kim Kardashian a nascut, sambata, devenind astfel mamica pentru a doua oara. Dupa o sarcina cu probleme, vedeta a dat nastere baietelului ei si al lui Kanye West cu trei saptamani inainte de data estimata. Insa nu aceasta este marea surpriza.

La doar doua zile dupa ce Kim Kardashian a nascut, cuplul dezvaluie si numele baietelului, care este chiar mai… neobisnuit decat prima varianta care circula. Micutul  nu se va numi South – cum se zvonea initial, nume in opozitie cu acela al surorii sale, North – ci va purta numele Saint (Sfant). Decizia parintilor a generat un val de ironii: “Kardashian a reinventat punctele cardinale: Nord, Est, Vest si Sfant”, scrie un internaut pe Twitter.

Ce-i drept, multi dintre fanii lui Kim Kardashian au sfatuit-o pe aceasta sa-si boteze copilul South si sa duca astfel mai departe traditia prenumelor inspirate din punctele cardinale. Cu toate acestea, optiunea a fost una… dumnezeiasca!

Se umple America de sfinti

Potrivit Daily Mail, in anul 2014 doar 32 de copii din Statele Unite au primit acest nume, dar numarul parintilor care ar opta pentru “Saint” ar putea creste peste noapte, data fiind notorietatea cuplului. Kim Kardashian a nascut pe cel de-al doilea copil a sau si al lui Kanye in urma unui travaliu destul de periculos, dupa cum anunta chiar ea pe Twitter.

Nasterea celui de-al doilea copil Kardashian-West intervine dupa mai multe initiative ale cuplului de a depasi problemele de infertilitate, despre care Kim a vorbit in mod regulat in reality show-ul ei, “The Kardashians ”

Kim Kardashian, protagonista a show-ului TV “Keep Up with the Kardashians”, este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat recent de Forbes.

Starleta americana are o relatie cu Kanye West din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta. In aprilie anul acesta, Kim Kardashian si Kanye West au fost inclusi de revista Time intr-un top al celor mai influente personalitati ale lumii.

Foto:Twitter