Lady Gaga

Supermodelul Grace Jones nu se numara printre fanii lui Lady Gaga. Aceasta a declarat recent ca nu a simtit nicio urma de... suflet in Lady Gaga. Si acuzele nu se opresc aici!

In timpul unui interviu pentru SiriusXM’s Bevelations, Grace Jones a marturisit: “Gaga a venit la mine, dar nu i-am simtit sufletul. Eu am crescut aproape de biserica si imi place sa ajung sa cunosc sufletul unei persoane. La ea nu am simtit insa nimic.”

Cu toate acestea, supermodelul jamaican in varsta de 67 de ani nu crede ca Lady Gaga este lipsita de suflet. “Este posibil sa fi fost emotionata cand m-a cunoscut. Este in regula, dar apoi ne-am mai intalnit de trei ori prin intermediul lui Philip Treacy (n.r. designer) si atunci chiar m-am enervat.”, a adaugat Jones.

Situatia a devenit tensionata cand Grace Jones a simtit ca Gaga ii fura tinutele vestimentare puse la dispozitie de designerul Philip Treacy. “Stiu ca Philip are nevoie de bani, insa mi s-ar parea normal ca Gaga sa astepte pana la finalul turneului meu inainte sa repete creatiile pe care le-am purtat.”

Grace Jones
Grace Jones in timpul unui show din Hyde Park

Dispute aprinse intre vedete

Cunoscuta pentru modul direct de a se exprima, Grace Jones a reusit in trecut sa mai supere cativa colegi de breasla. Printre acestia se numara Kanye West si fosta lui iubita, care au incercat sa recreeze celebra sedinta foto din 1985 a lui Jones pentru Jean-Paul Goude.

“Kanye fura de la mine si de la Jean-Paul Goude de multa vreme, asa ca nu am fost deloc surprinsa. Nu pot sa-l inving, asa ca voi incerca sa il inteleg.”, a explicat Jones.

Nascuta in Jamaica, Grace Jones si-a dezvoltat o cariera de succes in modeling, in muzica si in domeniul cinematografic.

Foto:Guliver. Twitter.