Lady Gaga a avut un inceput de an cel putin remarcabil.In ianuarie a castigat un Glob de Aur (pentru interpretarea ei din serialul American Horror Story: Hotel), generand totodata si unul dintre primele momente virale ale anului, atunci cand a trecut pe langa Leonardo DiCaprio ca sa-si primeasca premiul.

Ea a atras laudele tuturor pentru felul in care a interpretat imnul national la Super Bowl, si apoi, o saptamana mai tarziu, ea a atras noi laude, de data aceasta la premiile Grammy, pentru tributul adus regretatului David Bowie.

Iar acum, Lady Gaga a fost nominalizata pentru primul ei Oscar, pentru piesa, “Til It Happens To You” (scrisa impreuna cu Diane Warren), pentru documentarul The Hunting Ground, care exploreaza tema violului in campusurile universitare din Statele Unite ale Americii.

Spectacolul sustinut de Lady Gaga a fost primit cu multa emotie de spectatori

Show-ul lui Gaga la Oscaruri a fost prezentat de vicepresedintele Joe Biden, care a vorbit despre “It’s On Us”, campania Casei Albe ce abordeaza agresiunea sexuala. Performance-ul artistei a evoluat neasteptat de la un simplu solo la pian la momentul In care pe scena a urcat un grup de persoane care s-au confruntat cu asaltul sexual. Membrii audientei s-au ridicat la final in picioare pentru a ovationa si multi dintre ei aveau lacrimi in ochi. Bonus: la inceputul acestei saptamani, Lady Gaga si-a exprimat sprijinul ei pentru starul pop Kesha, care este in prezent implicata intr-o lupta juridica cu Sony.

Citeste si despre: “Castigatorii Premiilor Oscar 2016”!

Foto: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!